Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 08:02:37
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 8.0 < animal nBM = 10.0
et O% < 2.4
100.0 3 3 3
2 8.0 < animal nBM = 10.0
et RBN < 0.0
100.0 3 3 3
3 vegetable < 1.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi < 1.134
et nH = 28.0
100.0 3 3 3
4 dusty < 3.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi < 1.134
et nH = 28.0
100.0 3 3 3
5 2.0 < coniferous < 3.0
et 3.0 < powdery
1.127 < Mi < 1.13
et 3.0 < nCIC
100.0 3 3 3
6 2.0 < coniferous < 3.0
et 3.0 < powdery
37.5 < C% < 38.6
et 3.0 < nCIC
100.0 3 3 3
7 coniferous = 1.0
et 7.0 < woody
1.133 < Mi
et 1.0 < nR07
100.0 3 3 3
8 4.0 < animal
et 2.0 < erogenic < 3.0
nBM = 10.0
et 8.0 < nCsp2 < 11.0
100.0 3 3 3
9 4.0 < animal
et 2.0 < erogenic < 3.0
nAB = 10.0
et 8.0 < nCsp2 < 11.0
100.0 3 3 3
10 1.0 < smoky < 2.0
et 7.0 < woody
nBM = 2.0
et 1.0 < nR07
100.0 3 3 3
11 coniferous = 1.0
et 7.0 < woody
35.7 < C% < 36.2
et 1.0 < nR05
100.0 3 3 3
12 coniferous = 3.0 1.0 < nCrt
et 3.267 < MLOGP < 3.721
et 245.206 < SAtot < 358.224
100.0 3 3 3
13 honey = 1.0
et buttery = 2.0
3.0 < nO
et 51.6 < H% < 57.9
et nRCOOR = 1.0
100.0 3 3 3
14 fresh < 2.0
et 8.0 < fruity
184.31 < MW
et 16.305 < Sv < 17.832
et 2.0 < nCrs < 4.0
100.0 3 3 3
15 fresh < 2.0
et 8.0 < fruity
16.305 < Sv < 17.832
et 13.0 < nSK
et 2.0 < nCrs < 4.0
100.0 3 3 3
16 honey = 1.0
et buttery = 2.0
51.6 < H% < 57.9
et nRCOOR = 1.0
et 3.0 < nHAcc
100.0 3 3 3
17 buttery = 1.0
et 1.0 < anisic < 4.0
1.125 < Mi < 1.13
et 3.0 < nHAcc
et MLOGP < 2.11
100.0 3 3 3
18 vegetable < 1.0
et anisic = 1.0
19.189 < Se < 24.284
et 10.0 < O%
et 1.0 < nRCOOR
et 0.945 < MLOGP < 1.959
100.0 3 3 3
19 6.0 < erogenic
ou 4.0 < woody
254.46 < MW < 258.44
ou 4.0 < nCp < 6.0
et RBN < 3.0
ou 62.2 < H% < 62.9
et 333.929 < SAtot
92.59 25 25 27
20 medicinal < 0.0
ou buttery = 1.0
3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nOHp
ou 30.21 < TPSA(Tot)
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.11
et 2.2 < O%
ou 8.0 < nBM < 10.0
ou 54.2 < H% < 54.5
ou nCt = 2.0
92.45 196 202 206
21 medicinal < 0.0
ou buttery = 1.0
3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nOHp
ou 30.21 < TPSA(Tot)
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.11
et 2.2 < O%
ou 8.0 < nBM < 10.0
ou 54.2 < H% < 54.5
ou nR=Ct = 1.0
92.45 196 202 206
22 medicinal < 0.0
ou buttery = 1.0
3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nOHp
ou 30.21 < TPSA(Tot)
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.11
et 2.2 < O%
ou 204.39 < MW < 222.26
ou 4.2 < N% < 5.3
ou nCt = 2.0
92.45 196 202 206
23 medicinal < 0.0
ou dusty = 3.0
146.2 < MW < 148.17
ou 3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
ou 29.46 < TPSA(Tot) < 37.3
et nArCOOR < 0.0
ou 1.104 < Mi < 1.108
ou 15.0 < nSK
ou nCt = 2.0
91.78 201 208 212
24 medicinal < 0.0
ou 2.0 < fruity < 4.0
3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 2.0 < nCq
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
ou 29.46 < TPSA(Tot)
et nArOH < 0.0
ou nR06 = 2.0
et nPyridines < 0.0
ou 12.252 < Sv < 13.349
91.07 204 211 217
25 6.0 < woody 1.0 < nR07
ou Ui < 0.0
et Mi < 1.134
90.9 10 11 10
26 6.0 < woody 40.814 < Se < 43.698
et Ui < 0.0
ou 1.0 < nR07
90.9 10 11 10
27 citrusy < 0.0
et fatty < 2.0
RBN < 1.0
ou 37.5 < C%
ou 6.7 < O% < 16.7
ou 1.0 < nR05
ou 1.0 < nOHt
et SAtot < 432.333
ou 16.0 < nC < 19.0
ou 2.06 < MLOGP < 2.446
90.56 192 196 208
28 medicinal < 0.0
ou sweet = 3.0
12.0 < nSK < 21.0
ou nR06 < 0.0
et nArOH < 0.0
ou RBN = 3.0
ou H% < 42.9
ou 1.0 < nRCHO
ou 212.821 < SAtot < 234.092
et ARR < 0.706
ou 10.0 < nCsp2 < 13.0
ou 1.591 < MLOGP < 1.769
90.54 201 206 217
29 medicinal < 0.0
ou 1.0 < honey
3.0 < RBN
ou 13.0 < nC
ou 1.0 < nOHt
ou 29.46 < TPSA(Tot)
et nArOH < 0.0
ou 5.0 < nCbH < 9.0
et 2.2 < O%
ou nCt = 2.0
ou 1.0 < nCrs < 2.0
ou MLOGP < 1.239
90.41 198 201 216
30 fatty < 0.0
ou 2.0 < powdery < 4.0
35.6 < C% < 52.2
ou nR06 = 1.0
ou 1.0 < nR=Cp
ou MLOGP < 2.357
et H% < 63.4
ou 226.4 < MW < 270.51
ou RBN < 1.0
90.13 201 204 220
31 4.0 < fresh < 5.0
ou medicinal < 0.0
212.26 < MW < 258.44
ou 1.126 < Mi
ou H% < 42.9
ou 1.0 < nRCOOR
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
et nArOH < 0.0
ou 4.0 < RBN < 5.0
ou 4.5 < O% < 4.8
ou -0.164 < Hy
89.18 198 203 217
32 4.0 < fresh < 5.0
ou medicinal < 0.0
212.26 < MW < 258.44
ou 1.126 < Mi
ou H% < 42.9
ou 4.5 < O% < 4.8
ou 1.0 < nRCOOR
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
et nArOH < 0.0
ou 4.0 < RBN < 5.0
ou -0.164 < Hy
89.18 198 203 217
33 2.0 < aromatic
ou woody < 1.0
226.4 < MW < 232.4
ou 63.4 < H% < 64.5
ou 6.1 < O% < 6.5
ou 0.286 < ARR < 0.429
ou nCp < 2.0
ou 1.0 < nOHp
ou 281.775 < SAtot < 312.242
88.83 199 213 210
34 4.0 < watery < 5.0
ou fruity < 2.0
H% < 45.2
ou 35.5 < C% < 37.1
ou 11.0 < nCsp3
ou nRCOOR < 0.0
ou 1.0 < nHDon
ou 3.676 < MLOGP < 4.44
87.98 183 189 202
35 1.0 < coniferous < 4.0
ou fruity < 2.0
1.133 < Mi < 1.134
ou H% < 45.2
ou 5.0 < nCs
ou 1.0 < nCrt
ou nRCOOR < 0.0
ou 1.0 < nHDon
87.73 186 189 209
36 1.0 < aromatic
ou woody < 0.0
nCp < 2.0
ou 1.0 < nR=Cp
et nDB < 2.0
ou nSK < 11.0
et nCq < 0.0
ou 268.3 < MW
ou 396.962 < SAtot < 407.77
et -0.948 < Hy
ou Mi < 1.123
87.38 187 194 207
37 1.0 < erogenic
et 6.0 < powdery
nCp = 6.0
ou 2.0 < nArNO2
85.71 6 7 6
38 1.0 < animal
et 6.0 < powdery
nCp = 6.0
ou 2.0 < nArNO2
85.71 6 7 6
39 1.0 < erogenic < 2.0
et 4.0 < woody
RBN = 2.0
et 2.0 < nR=Ct
ou 363.761 < SAtot < 367.518
85.71 6 7 6
40 5.0 < erogenic < 7.0 25.332 < Sv < 25.563
et 44.0 < nBT
ou 0.286 < ARR < 0.316
et 1.0 < RBN < 5.0
85.71 6 6 7
41 fatty < 0.0
ou minty = 1.0
230.44 < MW < 270.51
ou RBN < 3.0
ou 41.7 < H% < 59.5
ou 2.0 < nCconj
ou MLOGP < 2.06
ou 409.187 < SAtot < 417.7
et nCs < 8.0
ou 30.0 < nH
84.93 186 189 216
42 2.0 < watery < 5.0
et 4.0 < aldehyde
Se < 37.258
et 10.0 < RBN < 11.0
ou 64.3 < H% < 65.2
et nCp < 2.0
84.61 11 11 13
43 fatty < 0.0
ou 1.0 < minty < 3.0
RBN < 3.0
ou 41.7 < H% < 59.5
ou 1.0 < nR05
ou 3.0 < nCrs
ou MLOGP < 2.06
ou 409.187 < SAtot < 417.7
84.54 186 190 216
44 1.0 < buttery < 3.0
ou aromatic < 0.0
166.29 < MW < 282.52
ou 12.876 < Sv < 13.688
ou 29.6 < C% < 39.3
ou nCIC = 2.0
et nArOR < 1.0
et 197.741 < SAtot
ou 10.0 < nAB
et nCsp2 < 13.0
et nArOH < 0.0
ou 18.0 < nH < 22.0
83.98 173 181 198
45 8.0 < woody 15.0 < nC < 16.0
ou 1.0 < nR07
et nCt = 3.0
83.33 5 6 5
46 5.0 < fatty 8.0 < RBN < 10.0
ou 10.0 < nCsp3 < 11.0
et 1.0 < nOHp
83.33 5 6 5
47 2.0 < erogenic < 7.0
et 6.0 < powdery
7.0 < nBM < 8.0
et nCIC = 2.0
ou 0.286 < ARR < 0.316
et 4.0 < nCp < 6.0
83.33 5 5 6
48 aromatic < 0.0
ou spicy < 0.0
nCIC < 0.0
ou 1.0 < nR=Cp
et nCb- < 1.0
ou 15.117 < Sv
ou O% < 3.7
et nCsp2 < 13.0
ou 0.667 < ARR
ou 2.351 < MLOGP < 2.386
et nOHs < 0.0
ou 1.141 < Mi
83.18 183 193 210
49 fruity < 0.0
ou buttery < 0.0
242.45 < MW < 270.51
ou 14.189 < Se < 19.189
ou 62.5 < H% < 63.2
ou 41.4 < C% < 42.2
ou 8.3 < O% < 9.5
ou 4.0 < nCt
ou nRCOOR < 0.0
ou 2.768 < MLOGP < 2.865
83.03 186 200 210
50 2.0 < fresh
ou 2.0 < woody < 4.0
1.143 < Mi
ou 13.0 < nH < 24.0
ou 1.0 < nCs < 4.0
ou nCconj = 3.0
et 48.0 < H%
ou 41.7 < C% < 42.3
et nBT < 45.0
ou 166.19 < MW < 170.22
ou 2.723 < MLOGP < 2.851
ou 213.672 < SAtot < 216.24
82.82 164 169 193
51 green < 1.0
ou 1.0 < spicy
1.0 < nCconj < 4.0
ou 1.0 < nOHp
et nCs < 3.0
ou 242.45 < MW
ou 34.2 < C% < 35.0
ou 1.0 < nCIC
ou 1.0 < nOHt
ou 353.246 < SAtot < 359.958
82.14 184 190 218
52 fresh < 1.0
ou 1.0 < medicinal
RBN < 3.0
ou H% < 51.6
ou 11.0 < nCs
ou 3.0 < nCrs < 4.0
ou nCconj = 1.0
ou 1.0 < nPyridines
ou 2.362 < MLOGP < 2.541
et nRCHO < 0.0
et -0.96 < Hy < 0.158
81.97 141 148 165
53 coniferous = 1.0
ou aromatic < 0.0
59.6 < H% < 65.2
ou 1.0 < nR=Ct
et 16.0 < nH
ou 32.167 < Se < 32.607
ou 32.4 < C% < 38.5
ou O% < 4.2
ou 2.7 < Ui < 2.807
ou 2.351 < MLOGP < 2.386
et 128.19 < MW
ou nAT = 16.0
80.76 147 155 174
54 sweet < 2.0
ou 2.0 < woody < 5.0
58.8 < H% < 62.9
ou 1.0 < nHDon
ou TPSA(Tot) = 18.46
et 1.834 < MLOGP
ou 220.34 < MW < 226.29
ou nBM < 6.0
ou nO < 1.0
ou 1.0 < nArCOOR
et 1.107 < Mi
ou O% < 0.0
80.66 171 177 206
55 3.0 < sweet
ou 1.0 < aromatic
H% < 54.5
ou 1.0 < nR=Cp
et 1.0 < RBN < 6.0
ou 44.0 < nAT < 46.0
ou 38.9 < C% < 40.0
ou 8.7 < O%
ou 1.0 < nOHs
ou 281.775 < SAtot < 281.783
et 1.0 < nO
ou 1.104 < Mi < 1.109
80.62 129 136 153
56 3.0 < sweet
ou 1.0 < aromatic
H% < 54.5
ou 1.0 < nR=Cp
et 1.0 < RBN < 6.0
ou 44.0 < nAT < 46.0
ou 8.7 < O%
ou 1.0 < nOHs
et 1.0 < nO
ou 1.104 < Mi < 1.109
ou 38.9 < C% < 40.0
ou 281.775 < SAtot < 281.783
80.62 129 136 153
57 6.0 < floral
et 1.0 < lavender
1.0 < nOHt
et 2.545 < MLOGP < 2.894
80.0 4 4 5
58 7.0 < woody RBN < 0.0
et 1.0 < nR07
ou 3.941 < MLOGP < 4.145
80.0 8 8 10
59 3.0 < minty < 5.0
ou 8.0 < woody
nCrs = 4.0
et 1.0 < nCrt
et Hy < -0.877
ou 4.107 < MLOGP < 4.145
80.0 8 10 8
60 smoky = 1.0
et 3.0 < woody
nO < 0.0
et 1.0 < nR=Cp
ou 375.356 < SAtot < 396.962
et 204.39 < MW
et Mi < 1.134
80.0 4 4 5
61 6.0 < fresh
ou aromatic < 0.0
58.3 < H% < 63.0
ou 4.0 < nCsp3
ou 0.75 < ARR
ou 1.0 < nCrs < 3.0
ou -0.651 < Hy < -0.334
et O% < 9.5
ou Se < 15.764
ou 4.0 < nO
ou 2.351 < MLOGP < 2.386
et 108.15 < MW
79.79 154 158 189
62 1.0 < fatty
et honey < 0.0
nCIC < 0.0
ou 1.0 < nRCO
et 6.0 < nCsp3 < 15.0
et nCrt < 0.0
ou 166.24 < MW < 170.28
ou 2.9 < O% < 3.1
ou 9.0 < nCs < 11.0
et 2.07 < MLOGP
ou -0.352 < Hy < -0.314
et nCb- < 2.0
78.75 63 67 76
63 1.0 < coniferous
ou 4.0 < woody
64.9 < H% < 65.2
ou 1.0 < nCrt
ou 1.0 < nOHt
et 30.4 < C% < 38.6
ou 2.972 < MLOGP < 3.041
et O% < 5.9
78.43 40 47 44
64 metallic = 2.0
ou 2.0 < fruity
3.0 < RBN
ou 2.0 < nHet < 3.0
ou 1.0 < nRCOOR
et 88.12 < MW < 240.32
ou 47.6 < C% < 51.1
ou 2.753 < MLOGP < 3.127
et 42.9 < H%
ou 20.0 < nAT < 22.0
ou nCsp3 = 6.0
et nN < 1.0
78.21 158 165 195
65 tart < 0.0
ou 1.0 < aromatic < 5.0
nAB = 12.0
ou 2.17 < Ui
et 1.0 < nO
ou MW = 150.24
ou nAT = 33.0
ou nBT < 22.0
ou 37.0 < C% < 37.5
ou 6.0 < nCrs
ou 37.3 < TPSA(Tot) < 38.69
77.97 131 144 155
66 4.0 < spicy
et 1.0 < smoky
1.0 < nN
ou 2.0 < nCbH < 3.0
et 14.402 < Sv < 17.832
et 1.121 < Mi < 1.125
77.77 7 9 7
67 3.0 < watery < 6.0
ou 2.0 < fruity
3.0 < RBN < 12.0
ou 4.3 < O% < 5.3
ou nRCOOR = 1.0
et MW < 240.32
et 17.07 < TPSA(Tot)
ou 10.0 < nCbH
et nArOH < 0.0
ou nC = 14.0
ou -0.164 < Hy < -0.161
ou 2.941 < MLOGP < 3.17
77.47 141 147 176
68 1.0 < animal
ou 1.0 < aromatic
246.43 < MW < 256.43
ou 16.171 < Sv < 16.456
ou nCsp3 < 5.0
ou 6.0 < nCsp2 < 8.0
ou 1.0 < nOHs
ou 1.0 < nPyridines
ou -0.795 < Hy < -0.429
et RBN < 6.0
et C% < 51.1
ou 7.9 < O%
77.32 133 141 164
69 2.0 < fruity
ou sweet < 0.0
3.0 < RBN < 12.0
ou 0.733 < ARR < 0.786
ou 1.0 < nRCOOR
ou 2.242 < MLOGP < 2.42
et 1.0 < nHet < 4.0
ou 1.0 < nOHp
et 13.978 < Se < 45.352
ou 337.685 < SAtot < 363.761
et nArOR < 1.0
et 12.89 < TPSA(Tot)
77.24 146 152 183
70 aldehyde < 0.0
et 1.0 < erogenic
22.036 < Sv < 25.563
ou 1.0 < nRCO
et 32.6 < C% < 43.5
ou nBM = 10.0
et 1.0 < nCIC
et nR05 < 1.0
et nR=Cp < 0.0
ou 41.912 < Se < 43.698
77.14 27 30 32
71 spicy < 0.0
et 5.0 < powdery
12.0 < nAB
et 3.587 < MLOGP < 3.719
ou 0.286 < ARR < 0.316
et 2.0 < RBN < 5.0
et nCconj < 1.0
ou 254.46 < MW < 258.44
76.92 10 11 12
72 2.0 < medicinal
ou 1.0 < aromatic
15.764 < Se < 24.513
ou nCsp3 < 5.0
ou 1.0 < nRCO
et nCs < 3.0
et -0.879 < Hy
ou 4.0 < nCrs < 8.0
et MW < 254.35
ou Mi = 1.127
ou 53.3 < H% < 54.5
et 1.0 < nHet < 3.0
76.62 118 126 146
73 3.0 < fruity
ou buttery = 2.0
1.0 < nRCOOR
ou -0.846 < Hy < -0.835
et 13.0 < nBT < 45.0
et 45.5 < H% < 63.4
ou Mi = 1.127
ou O% = 3.7
et 2.0 < RBN < 11.0
et nCt < 1.0
ou 226.35 < MW < 226.4
76.59 72 81 85
74 1.0 < minty
ou 3.0 < woody
1.0 < nCrt
ou 1.0 < nArCOOR
ou TPSA(Tot) < 9.23
et RBN < 3.0
ou 37.8 < C% < 38.2
ou 2.102 < MLOGP < 2.124
et nCb- < 2.0
ou 215.657 < SAtot < 216.24
et nO < 2.0
ou 150.24 < MW < 152.16
76.56 49 55 58
75 6.0 < erogenic < 7.0
ou 6.0 < woody
38.0 < nAT < 47.0
et 2.0 < nCIC < 3.0
76.47 13 15 15
76 3.0 < watery < 5.0
ou 2.0 < fruity < 8.0
164.27 < MW < 180.22
ou 5.0 < RBN < 12.0
ou 4.5 < O% < 9.5
ou nR=Cs = 2.0
et nArOH < 0.0
et nArOR < 1.0
ou -0.164 < Hy < -0.161
ou 2.998 < MLOGP < 3.17
et 17.305 < Se < 46.047
ou 288.819 < SAtot < 311.751
76.4 136 143 171
77 fatty = 2.0
ou powdery < 1.0
nCIC < 0.0
ou 1.0 < nROH
ou 213.672 < SAtot < 354.103
et nCb- < 2.0
ou Sv < 11.132
ou -0.856 < Hy < -0.846
et nR07 < 0.0
et nCrs < 4.0
et nArCO < 0.0
ou 2.754 < MLOGP < 2.861
76.38 152 156 195
78 fatty = 2.0
ou powdery < 1.0
Sv < 11.132
ou nCIC < 0.0
ou 1.0 < nROH
ou 213.672 < SAtot < 354.103
et nCb- < 2.0
ou -0.856 < Hy < -0.846
et nR07 < 0.0
et nCrs < 4.0
et nArCO < 0.0
ou 2.754 < MLOGP < 2.861
76.38 152 156 195
79 fatty = 2.0
ou powdery < 1.0
Sv < 11.132
ou nCIC < 0.0
ou 1.0 < nROH
ou 213.672 < SAtot < 354.103
et nR07 < 0.0
et nCb- < 2.0
ou -0.856 < Hy < -0.846
et nCrs < 4.0
et nArCO < 0.0
ou 2.754 < MLOGP < 2.861
76.38 152 156 195
80 3.0 < tart < 5.0
ou 2.0 < fruity
12.929 < Sv < 14.214
ou 3.0 < nCsp2 < 7.0
ou 0.75 < ARR < 0.786
ou 1.0 < nRCOOR
et MW < 256.43
et Hy < -0.161
ou 33.374 < Se < 35.163
et MLOGP < 3.917
ou nCs = 2.0
ou TPSA(Tot) < 0.0
76.28 148 155 187
81 lavender = 1.0
ou 2.0 < fruity
20.0 < nBT < 22.0
ou 2.0 < nCs < 6.0
ou 1.0 < nRCOOR
et 2.0 < RBN < 10.0
et nCsp3 < 11.0
ou 196.37 < MW < 200.41
ou 201.725 < SAtot < 209.916
et nCq < 1.0
ou 25.069 < Se < 25.403
et nCconj < 3.0
76.1 121 130 150
82 fatty < 0.0
et 1.0 < coniferous
1.0 < nCrt
ou 1.0 < nROR
et nBM < 2.0
et RBN < 4.0
et 1.0 < nR06 < 3.0
ou Hy < -0.96
et 58.3 < H% < 62.1
75.86 22 28 23
83 fatty < 0.0
et 1.0 < coniferous
1.0 < nCrt
ou 1.0 < nROR
et RBN < 4.0
et nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR06 < 3.0
ou Hy < -0.96
et 58.3 < H% < 62.1
75.86 22 28 23
84 1.0 < animal < 2.0
ou 1.0 < aromatic
1.114 < Mi < 1.127
ou nCsp3 < 3.0
ou nHAcc = 3.0
ou 433.548 < SAtot < 438.243
et ARR < 0.786
ou 21.0 < nBT < 22.0
ou nCs = 7.0
ou 6.0 < nCrs
et H% < 62.5
ou 10.0 < O% < 14.3
75.77 122 130 153
85 1.0 < animal < 3.0
ou 1.0 < aromatic
6.0 < nCsp2 < 7.0
ou 1.0 < nRCO
et H% < 59.1
ou nCsp3 < 5.0
ou 6.0 < nCrs
et ARR < 0.786
ou -0.79 < Hy < -0.413
ou 2.289 < MLOGP < 2.369
et nOHt < 0.0
et nROR < 1.0
75.75 125 133 157
86 1.0 < animal < 3.0
ou 1.0 < aromatic
6.0 < nCsp2 < 7.0
ou 1.0 < nRCO
et H% < 59.1
ou nCsp3 < 5.0
ou 6.0 < nCrs
ou -0.79 < Hy < -0.413
et ARR < 0.786
ou 2.289 < MLOGP < 2.369
et nOHt < 0.0
et nROR < 1.0
75.75 125 133 157
87 1.0 < coniferous < 5.0
ou 4.0 < woody
64.9 < H% < 65.2
ou nCq = 1.0
ou 1.0 < nCrt
et 1.127 < Mi < 1.144
et O% < 5.7
75.51 37 45 41
88 citrusy = 1.0
ou 2.0 < fruity
nRCOOR = 1.0
et MLOGP < 3.917
ou 12.929 < Sv < 13.778
ou 29.4 < C% < 30.0
ou 2.0 < nCs < 3.0
ou 397.208 < SAtot < 406.256
et nCq < 1.0
ou nAT = 20.0
ou 0.75 < ARR < 0.786
et 10.0 < nH < 28.0
75.48 117 133 139
89 1.0 < aldehyde
ou 1.0 < coniferous < 4.0
62.9 < H%
ou 2.0 < nCt
ou 1.0 < nRCHO
et 183.839 < SAtot < 403.253
ou nCs = 5.0
ou 2.0 < nROR
et 1.11 < Mi < 1.146
ou 3.267 < MLOGP < 3.386
et nDB < 2.0
et nR06 < 1.0
75.34 55 64 64
90 3.0 < erogenic
et woody < 0.0
256.43 < MW
et 3.0 < nO
75.0 3 3 4
91 3.0 < erogenic
et woody < 0.0
22.514 < Sv
et 3.0 < nO
75.0 3 3 4
92 aromatic = 4.0
et 1.0 < smoky
1.121 < Mi < 1.122
et nArOR = 1.0
75.0 3 4 3
93 6.0 < spicy
et 1.0 < smoky
1.121 < Mi < 1.122
et nArOR = 1.0
75.0 3 4 3
94 3.0 < erogenic
et woody < 0.0
256.43 < MW
et 3.0 < nHAcc
75.0 3 3 4
95 3.0 < erogenic
et woody < 0.0
22.514 < Sv
et 3.0 < nHAcc
75.0 3 3 4
96 5.0 < vegetable
et 2.0 < minty
148.22 < MW < 150.24
et 1.0 < nR=Cp
75.0 3 4 3
97 5.0 < vegetable
et 2.0 < minty
1.0 < nR=Cp
et Hy = -0.877
75.0 3 4 3
98 4.0 < floral < 6.0
et 5.0 < anisic
19.745 < Se < 20.073
et 0.6 < ARR
et nCbH < 4.0
75.0 3 4 3
99 1.0 < erogenic < 5.0
et 6.0 < woody
222.41 < MW < 246.43
et 2.0 < nCrq
ou 37.5 < C% < 37.8
et 367.518 < SAtot
75.0 6 6 8
100 1.0 < erogenic < 5.0
et 6.0 < woody
2.0 < nCq
et 3.866 < MLOGP < 4.116
ou 37.5 < C% < 37.8
et 367.518 < SAtot
75.0 6 6 8
101 1.0 < aromatic
ou 1.0 < anisic < 4.0
18.189 < Se < 24.284
ou nCsp3 < 5.0
ou 1.0 < nArOR
et 1.0 < nO < 4.0
ou 6.0 < nCrs < 8.0
ou nCbH = 5.0
et ARR < 0.786
ou nBT = 34.0
et -0.897 < Hy
74.64 106 117 131
102 1.0 < aromatic
ou 1.0 < anisic < 4.0
18.189 < Se < 24.284
ou nCsp3 < 5.0
ou 1.0 < nArOR
et 1.0 < nO < 4.0
ou 6.0 < nCrs < 8.0
et ARR < 0.786
ou nBT = 34.0
ou nCb- = 1.0
et -0.897 < Hy
74.64 106 117 131
103 1.0 < coniferous < 2.0
ou 3.0 < fruity
29.723 < Se < 30.28
ou 1.0 < nRCOOR
et 45.5 < H%
et nCs < 9.0
ou 226.4 < MW < 232.4
ou 19.036 < Sv < 19.224
ou O% = 3.7
ou nCt = 3.0
ou 5.0 < nCrs < 8.0
ou 2.319 < MLOGP < 2.357
74.19 92 99 117
104 1.0 < honey
ou 2.0 < aromatic < 8.0
4.0 < nC < 6.0
ou 0.4 < ARR < 0.706
ou nCbH = 5.0
ou 1.0 < nOHs
ou 2.153 < MLOGP < 2.289
et 4.0 < O%
et nROR < 1.0
et -0.891 < Hy < -0.158
ou nCs = 7.0
et H% < 60.0
74.13 86 91 111
105 1.0 < fatty
ou erogenic = 1.0
2.7 < O% < 3.3
ou nCIC < 0.0
ou 1.0 < nROH
et 2.0 < RBN
et 2.242 < MLOGP
ou 0.8 < ARR < 0.857
ou 9.0 < nCs < 11.0
et 22.745 < Se
et nROR < 1.0
73.91 68 84 76
106 fruity < 0.0
ou 2.0 < powdery
178.3 < MW
ou RBN < 2.0
ou 1.0 < nR=Cp
et 1.0 < nCIC
ou 23.181 < Sv
ou Se = 28.28
ou nCp < 0.0
ou 1.0 < nCconj < 2.0
ou 34.14 < TPSA(Tot) < 38.69
ou 4.165 < MLOGP < 4.234
73.84 144 149 190
107 fruity < 0.0
ou 2.0 < powdery
178.3 < MW
ou RBN < 2.0
ou nCp < 0.0
ou 1.0 < nR=Cp
et 1.0 < nCIC
ou 23.181 < Sv
ou Se = 28.28
ou 1.0 < nCconj < 2.0
ou 34.14 < TPSA(Tot) < 38.69
ou 4.165 < MLOGP < 4.234
73.84 144 149 190
108 green < 2.0
et 1.0 < coniferous
3.0 < nCrs < 5.0
ou 1.0 < nOHs
et 1.0 < nCrt
ou 184.36 < MW < 186.33
ou Hy = -0.96
et 59.1 < H%
73.52 25 31 28
109 2.0 < erogenic
ou 2.0 < smoky
254.46 < MW
ou O% < 2.5
ou 256.983 < SAtot < 258.684
et RBN < 5.0
et nCrt < 3.0
et 12.89 < TPSA(Tot)
ou 57.8 < H% < 58.1
et nCbH < 4.0
et nR=Cs < 1.0
73.52 25 33 26
110 1.0 < honey
ou 2.0 < aromatic
0.4 < ARR < 0.706
ou nCbH = 5.0
ou nArOR = 1.0
et Mi < 1.127
et 4.3 < O%
ou 14.305 < Sv < 14.402
ou 4.0 < nC < 6.0
ou nCs = 7.0
et H% < 60.0
et -0.891 < Hy < -0.158
73.27 85 93 108
111 1.0 < aromatic
ou 1.0 < anisic
17.633 < Se < 22.629
ou 1.0 < nR=Cp
et H% < 58.8
ou nCsp3 < 5.0
et 2.4 < O%
ou 1.104 < Mi < 1.109
ou 6.0 < nCrs < 8.0
et ARR < 0.786
ou 1.0 < nOHs
73.23 104 117 129
112 1.0 < aromatic
ou 1.0 < anisic
17.633 < Se < 22.629
ou 1.0 < nR=Cp
et H% < 58.8
ou nCsp3 < 5.0
ou 6.0 < nCrs < 8.0
et 2.2 < O%
ou 1.104 < Mi < 1.109
et ARR < 0.786
ou 1.0 < nOHs
73.23 104 117 129
113 sourish = 1.0
ou 2.0 < fruity
6.0 < RBN < 11.0
ou 1.0 < nRCOOR
ou 216.84 < SAtot < 369.664
et 43.5 < H% < 64.7
et nCt < 2.0
et nCconj < 3.0
ou 12.537 < Sv < 13.537
ou 40.0 < nBT < 41.0
et nArOR < 1.0
et -0.96 < Hy
73.09 144 155 186
114 2.0 < fresh
ou 1.0 < lavender
53.3 < H% < 56.0
ou 2.0 < nCs < 5.0
ou nCconj < 0.0
ou 1.0 < nROR
et 116.18 < MW < 232.4
ou 2.723 < MLOGP < 2.851
et ARR < 0.857
et nR=Cs < 2.0
ou 24.927 < Se < 25.069
ou nH = 24.0
73.09 144 152 189
115 1.0 < aldehyde < 3.0
et lavender < 0.0
1.0 < nRCHO
ou 2.0 < nROR
et 47.1 < H% < 62.5
ou 29.6 < C% < 31.0
et 8.0 < nC
73.07 19 22 23
116 fresh < 1.0
ou 1.0 < smoky
16.0 < nC < 18.0
ou 41.4 < H% < 51.6
ou nCq = 1.0
ou 3.0 < nCbH < 4.0
ou 3.77 < MLOGP < 4.107
et nRCHO < 0.0
ou 11.0 < RBN
ou nR05 = 1.0
72.97 108 119 137
117 fresh < 1.0
ou 1.0 < smoky
16.0 < nC < 18.0
ou 41.4 < H% < 51.6
ou nR05 = 1.0
ou nCq = 1.0
ou 3.0 < nCbH < 4.0
ou 3.77 < MLOGP < 4.107
et nRCHO < 0.0
ou 11.0 < RBN
72.97 108 119 137
118 4.0 < anisic < 7.0 8.0 < nCsp2
ou 0.936 < MLOGP < 1.58
et 136.16 < MW < 162.2
et nBM < 7.0
72.72 8 10 9
119 green < 0.0
et 2.0 < animal < 3.0
17.0 < nSK
ou 1.0 < nHDon
et nCt < 0.0
et 384.96 < SAtot < 438.243
72.72 8 10 9
120 citrusy = 1.0
ou 1.0 < sweet < 2.0
2.0 < nCsp2 < 5.0
ou 1.0 < nROH
et Ui < 2.0
ou 55.6 < H% < 57.1
ou 31.3 < C% < 32.4
ou O% < 5.3
ou nArCOOR = 1.0
ou 275.153 < SAtot < 282.642
et nBM < 12.0
et nPyridines < 0.0
72.34 136 143 181
121 4.0 < vegetable
et fruity < 2.0
2.0 < nROR
ou 235.547 < SAtot < 263.456
et O% < 6.9
ou H% = 45.5
et 2.0 < nCsp3 < 11.0
ou 35.5 < C% < 35.7
et 23.0 < nBT
et RBN < 5.0
et nR05 < 1.0
71.87 23 30 25
122 1.0 < metallic
et 4.0 < vegetable
2.0 < nROR
ou 235.547 < SAtot < 263.456
et O% < 6.9
ou H% = 45.5
et 2.0 < nCsp3 < 11.0
ou 35.5 < C% < 35.7
et 23.0 < nBT
et RBN < 5.0
et nR05 < 1.0
71.87 23 30 25
123 2.0 < fatty
ou 1.0 < aldehyde < 2.0
nCIC < 0.0
ou 1.0 < nRCHO
ou 1.0 < nOHp
et 2.25 < MLOGP
ou 120.16 < MW < 128.19
et nR=Cp < 0.0
ou 64.5 < H% < 64.7
et 2.0 < RBN
ou 14.929 < Sv < 15.349
et 1.0 < nCs < 12.0
71.87 46 54 56
124 1.0 < minty
ou 1.0 < medicinal
RBN < 3.0
ou 1.0 < nArOH
et 104.16 < MW < 222.41
et 43.5 < H%
et nCconj < 2.0
et nRCHO < 0.0
et nOHp < 0.0
et 1.373 < MLOGP < 3.866
ou Hy = -0.877
et 1.0 < nR06
71.73 66 79 79
125 2.0 < tart
et 2.0 < coniferous
2.0 < nCrq
ou Hy = -0.96
et 58.3 < H% < 61.5
71.42 10 13 11
126 2.0 < tart
et 2.0 < coniferous
1.0 < nBM < 2.0
et 2.0 < nCrq
ou Hy = -0.96
71.42 10 13 11
127 3.0 < fruity
ou 1.0 < buttery < 2.0
3.0 < nCconj < 4.0
ou 1.0 < nRCOOR
et 19.4 < Se < 45.909
ou 18.59 < Sv < 19.171
ou 57.8 < H% < 58.1
ou 3.7 < N% < 5.3
ou nCsp3 = 3.0
ou 3.186 < MLOGP < 3.275
ou 358.224 < SAtot < 371.131
et 15.79 < TPSA(Tot) < 52.6
71.42 100 107 133
128 1.0 < fatty
ou honey = 1.0
1.0 < nROH
ou -0.835 < Hy < -0.781
et nCrt < 0.0
ou nCIC < 0.0
et 2.0 < nCs
ou 2.8 < O% < 3.1
et 1.959 < MLOGP
ou H% < 41.7
ou 1.0 < nOHp
et 122.18 < MW < 256.43
71.42 75 93 87
129 1.0 < honey
ou 1.0 < powdery < 3.0
nCbH = 5.0
ou 2.0 < nCb- < 3.0
ou 1.0 < nRCO
ou 330.956 < SAtot < 369.664
et TPSA(Tot) < 43.37
ou 19.886 < Sv < 20.224
ou 1.126 < Mi < 1.127
ou 63.8 < H% < 64.2
ou nCsp2 = 4.0
ou 5.0 < nCrs < 8.0
71.35 137 142 187
130 1.0 < erogenic
ou 6.0 < woody
22.514 < Sv < 25.563
ou 35.931 < Se < 36.047
ou nAB = 10.0
ou 1.0 < nR07
ou nCs = 7.0
et nBM < 12.0
et 32.3 < C%
71.11 32 40 37
131 1.0 < fatty
ou 1.0 < aldehyde < 6.0
166.24 < MW < 170.28
ou nCIC < 0.0
ou nR=Ct = 1.0
ou 1.0 < nRCHO
et 2.4 < O% < 9.5
ou 9.0 < nCs < 11.0
et 1.11 < Mi < 1.147
ou 0.8 < ARR < 0.857
et nCrt < 0.0
ou 32.607 < Se < 33.163
70.19 73 87 90
132 sourish < 1.0
ou metallic = 3.0
128.19 < MW < 136.16
ou H% < 48.3
ou 1.0 < nHDon
ou 3.213 < MLOGP
et nR=Cp < 0.0
ou 6.0 < nCs
ou 3.0 < nCb-
et nROR < 1.0
ou 1.128 < Mi < 1.129
ou -0.614 < Hy < -0.265
69.89 137 141 192
133 coniferous = 1.0
ou 4.0 < woody
13.0 < nC < 17.0
et 58.8 < H%
et 1.0 < nCrq
ou 31.4 < C% < 31.6
ou 3.0 < nCt
et 276.237 < SAtot
69.44 25 35 26
134 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou nO = 3.0
ou 30.0 < C% < 32.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
et 45.0 < H%
ou 24.302 < Se < 24.513
ou 201.725 < SAtot < 205.326
et nN < 0.0
et O% < 12.5
ou 4.5 < N% < 5.3
69.31 131 143 177
135 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou 30.0 < C% < 32.0
ou nHAcc = 3.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
et 45.0 < H%
ou 24.302 < Se < 24.513
ou 201.725 < SAtot < 205.326
et nN < 0.0
et O% < 12.5
ou 4.5 < N% < 5.3
69.31 131 143 177
136 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou 30.0 < C% < 32.0
ou nHAcc = 3.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
et 45.0 < H%
et O% < 12.5
ou 24.302 < Se < 24.513
ou 201.725 < SAtot < 205.326
et nN < 0.0
ou 4.5 < N% < 5.3
69.31 131 143 177
137 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou nHet = 3.0
ou 30.0 < C% < 32.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
et 45.0 < H%
ou 24.302 < Se < 24.513
ou 201.725 < SAtot < 205.326
et nN < 0.0
et O% < 12.5
ou 4.5 < N% < 5.3
69.31 131 143 177
138 1.0 < green < 2.0
ou buttery = 1.0
17.644 < Sv < 22.036
ou nHet = 3.0
ou 30.0 < C% < 32.0
ou 2.289 < MLOGP < 3.866
et 45.0 < H%
et O% < 12.5
ou 24.302 < Se < 24.513
ou 201.725 < SAtot < 205.326
et nN < 0.0
ou 4.5 < N% < 5.3
69.31 131 143 177
139 fresh < 0.0
ou 6.0 < medicinal
46.0 < nBT
ou nCsp3 < 1.0
ou 2.0 < nCb-
ou 1.0 < nCconj < 2.0
et 12.03 < TPSA(Tot)
ou -0.413 < Hy < -0.352
et RBN < 6.0
et nRCHO < 0.0
ou 12.0 < nCs
69.23 72 83 93
140 fruity = 6.0
ou 1.0 < honey
nCbH = 5.0
ou 1.0 < nOHp
et 1.117 < Mi < 1.127
ou C% = 47.1
ou -0.795 < Hy < -0.79
et nCp < 2.0
et nOHt < 0.0
ou nSK = 17.0
et 10.822 < Sv < 23.036
et 17.07 < TPSA(Tot) < 35.53
69.23 36 44 44
141 1.0 < fatty
ou vegetable = 4.0
14.064 < Sv < 17.224
ou 7.0 < RBN < 13.0
ou 2.9 < O% < 3.1
ou 1.0 < nROH
et 55.6 < H%
et 2.446 < MLOGP
ou 122.18 < MW < 128.24
ou 25.287 < Se < 25.84
ou 8.0 < nCs < 11.0
et nR05 < 1.0
69.15 74 92 89
142 1.0 < lavender
ou 1.0 < woody
54.5 < H% < 63.0
ou 1.0 < nCt < 3.0
ou 1.0 < nRCO
et 20.956 < Se < 46.909
ou 11.822 < Sv < 12.129
ou 4.0 < nCs < 6.0
ou nCbH = 3.0
et nRCHO < 0.0
et nOHp < 0.0
ou Mi = 1.143
69.03 107 121 141
143 2.0 < watery < 4.0
ou 1.0 < coniferous < 4.0
52.2 < H%
ou 1.0 < nCrt
ou 1.0 < nROH
et 228.319 < SAtot < 438.243
ou 116.18 < MW < 122.18
et nR=Ct < 2.0
et nArCO < 0.0
ou 30.0 < nBT < 31.0
et nBM < 7.0
ou 1.0 < nRCHO
68.82 117 128 159
144 2.0 < watery < 4.0
ou 1.0 < coniferous < 4.0
52.2 < H%
ou 1.0 < nCrt
ou 1.0 < nROH
et nR=Ct < 2.0
et 228.319 < SAtot < 438.243
ou 116.18 < MW < 122.18
et nArCO < 0.0
ou 30.0 < nBT < 31.0
et nBM < 7.0
ou 1.0 < nRCHO
68.82 117 128 159
145 fresh < 1.0
ou minty = 2.0
RBN < 3.0
ou 28.0 < nH
ou 3.0 < nCrs < 4.0
ou 2.0 < nCb-
et 1.0 < nHet
et H% < 64.2
et nRCHO < 0.0
ou MW = 192.28
ou 21.09 < Sv < 21.322
ou nBM = 8.0
68.29 112 121 155
146 animal < 2.0
et 1.0 < smoky
3.7 < N%
ou 2.0 < nCbH < 4.0
et 23.185 < Se < 30.28
ou 3.941 < MLOGP < 4.107
et 1.0 < RBN < 4.0
ou -0.413 < Hy < -0.352
et 48.3 < H% < 61.9
67.85 19 24 23
147 1.0 < coniferous < 2.0
ou 6.0 < woody
1.0 < nCrt
ou 1.0 < nRCO
et 2.0 < nCt
et 3.0 < nCrs
ou Mi = 1.142
et 3.0 < nCs < 8.0
67.74 21 31 21
148 3.0 < sourish < 4.0
ou 3.0 < fruity < 8.0
1.0 < nROH
ou 23.79 < TPSA(Tot) < 26.3
et -0.856 < Hy < -0.614
ou 12.0 < nH < 13.0
ou 38.7 < C% < 39.3
et 43.8 < H% < 62.9
et nArOH < 0.0
ou nSK = 9.0
ou nBT = 35.0
ou 4.8 < O% < 4.9
67.74 84 99 109
149 2.0 < fatty
ou 8.0 < aldehyde
61.9 < H%
ou 35.1 < C% < 35.5
ou 5.0 < nCs < 8.0
et nCrs < 0.0
et nR=Cp < 0.0
et 2.446 < MLOGP
ou 1.0 < nOHp
et 6.0 < nCsp3 < 15.0
67.34 33 42 40
150 2.0 < medicinal
ou 3.0 < aromatic
44.4 < H% < 51.6
ou 2.0 < nCbH < 4.0
ou 1.0 < nR=Cp
et nCsp3 < 5.0
et ARR < 0.667
ou 38.7 < C% < 38.9
ou nCrs = 4.0
ou 195.882 < SAtot < 215.657
et MLOGP < 3.77
ou nC = 7.0
67.28 72 80 99
151 2.0 < green < 8.0
ou 5.0 < fatty < 6.0
50.0 < H% < 61.9
ou O% < 3.0
ou 5.0 < nCs < 10.0
et 10.107 < Sv < 23.332
et nCq < 0.0
et nArOR < 0.0
ou 1.127 < Mi < 1.128
ou 26.0 < nBT < 27.0
ou MLOGP = 2.083
et nArCOOR < 0.0
67.08 106 117 147
152 1.0 < erogenic < 6.0
et 4.0 < woody < 5.0
37.8 < C% < 38.2
et 2.0 < nR=Cs < 3.0
66.66 4 4 6
153 1.0 < erogenic < 6.0
et 4.0 < woody < 5.0
2.7 < O% < 2.9
et 2.0 < nR=Cs < 3.0
66.66 4 4 6
154 1.0 < vegetable < 2.0
et 6.0 < medicinal
nH < 9.0
ou nArCOOR = 1.0
et 1.117 < Mi < 1.123
et 1.859 < MLOGP
66.66 4 4 6
155 aldehyde = 1.0
et vegetable < 2.0
1.0 < nROH
et 325.657 < SAtot < 397.208
ou 14.929 < Sv < 15.117
et 1.0 < RBN < 6.0
ou 40.141 < Se < 41.141
et nCrs < 0.0
66.66 8 9 11
156 fruity < 0.0
et 1.0 < smoky < 2.0
nO < 0.0
ou 1.0 < nArOH
et nCs < 0.0
ou nCrs = 5.0
ou 277.868 < SAtot < 278.44
et 2.0 < nBM < 11.0
et Hy < -0.235
66.66 14 15 20
157 fruity < 0.0
et 1.0 < smoky < 2.0
nO < 0.0
ou 1.0 < nArOH
et nCs < 0.0
ou nCrs = 5.0
ou 277.868 < SAtot < 278.44
et 3.0 < nCsp2 < 9.0
et Hy < -0.235
66.66 14 15 20
158 3.0 < anisic
ou 1.0 < smoky < 2.0
nR05 = 1.0
ou 2.0 < nCbH < 4.0
et 17.633 < Se < 30.28
et nCs < 1.0
ou nCrs = 5.0
et 1.108 < Mi < 1.133
ou nBT = 16.0
et TPSA(Tot) < 35.53
ou -0.413 < Hy < -0.352
et 2.0 < nBM
66.66 32 37 43
159 4.0 < watery
ou 1.0 < erogenic
23.181 < Sv < 25.332
ou 2.2 < O% < 3.3
ou 1.0 < nArCO
et 316.078 < SAtot < 438.243
ou 29.28 < Se < 29.284
ou 4.5 < N% < 8.3
et H% < 65.2
66.1 39 51 47
160 erogenic = 1.0
ou 3.0 < dusty
35.6 < C% < 39.3
ou 3.4 < N% < 5.0
et 16.456 < Sv < 25.805
ou 41.7 < H% < 42.1
ou 12.89 < TPSA(Tot) < 15.79
ou 235.547 < SAtot < 236.268
et 20.0 < nBT
ou O% = 7.4
et nRCOOR < 0.0
ou 262.43 < MW < 264.45
66.1 39 53 45
161 4.0 < watery < 7.0
ou 1.0 < erogenic
23.181 < Sv < 25.332
ou 1.0 < nN
ou 3.7 < N% < 5.3
ou 2.2 < O% < 2.9
et 2.455 < MLOGP < 4.817
ou nCs = 7.0
ou -0.257 < Hy < -0.244
et 10.0 < nC
et 31.3 < C% < 45.5
66.07 37 50 43
162 1.0 < smoky
ou 4.0 < woody
1.0 < nCrq
ou 2.0 < nCbH < 3.0
et 256.983 < SAtot < 429.726
ou 1.0 < nR07
ou nCar = 9.0
et nCp < 5.0
ou nBT = 16.0
et 2.11 < MLOGP
65.95 31 43 35
163 1.0 < smoky
ou 4.0 < woody
1.0 < nR07
ou 1.0 < nCrq
ou 2.0 < nCbH < 3.0
et 256.983 < SAtot
ou nCar = 9.0
et nCp < 5.0
ou nBT = 16.0
et 2.11 < MLOGP
65.95 31 43 35
164 lavender = 1.0
ou 1.0 < woody
1.127 < Mi < 1.139
ou 1.0 < nCt
et 20.956 < Se < 46.909
ou 2.0 < nCbH < 3.0
et 1.239 < MLOGP
ou 25.0 < nAT < 26.0
ou TPSA(Tot) = 18.46
et nRCHO < 0.0
ou 200.36 < MW < 204.34
ou -0.257 < Hy < -0.244
65.21 105 115 151
165 1.0 < erogenic
et aromatic < 2.0
1.0 < nR=Cp
ou 363.761 < SAtot < 438.243
et 20.51 < Sv < 25.563
et 1.0 < nCIC
ou nAB = 10.0
ou nCs = 7.0
et 1.0 < nBM < 12.0
ou 40.814 < Se < 43.698
65.0 26 31 35
166 metallic = 3.0
ou 1.0 < fruity < 2.0
15.753 < Se < 22.4
ou 1.0 < nROH
ou TPSA(Tot) < 18.46
et nR05 < 1.0
ou 19.698 < Sv < 20.117
ou 6.3 < O% < 6.5
ou -0.795 < Hy < -0.79
ou MLOGP = 2.573
et N% < 3.8
et nROR < 1.0
64.88 109 119 158
167 metallic = 3.0
ou 1.0 < fruity < 2.0
1.0 < nROH
ou TPSA(Tot) < 18.46
et nR05 < 1.0
ou 19.698 < Sv < 20.117
ou 16.0 < nAT < 22.0
ou 6.3 < O% < 6.5
ou -0.795 < Hy < -0.79
ou MLOGP = 2.573
et N% < 3.8
et nROR < 1.0
64.88 109 119 158
168 4.0 < green < 5.0
ou 1.0 < fruity < 2.0
nRCOOR < 0.0
ou 1.0 < nROH
et 1.0 < RBN < 11.0
ou 35.5 < C% < 35.7
ou -0.795 < Hy < -0.768
et nArOH < 0.0
et 157.763 < SAtot < 403.253
ou 19.698 < Sv < 20.117
ou 1.102 < Mi < 1.104
ou 10.0 < nCs < 11.0
64.84 107 119 153
169 1.0 < coniferous
ou erogenic = 2.0
nBM = 10.0
ou 1.0 < nCrt
et nCconj < 0.0
ou 64.9 < H% < 65.2
ou Hy = -0.96
64.7 33 43 41
170 1.0 < coniferous
ou erogenic = 2.0
nBM = 10.0
ou 64.9 < H% < 65.2
ou 1.0 < nCrt
et nCconj < 0.0
ou Hy = -0.96
64.7 33 43 41
171 1.0 < citrusy < 7.0
ou vegetable = 5.0
nDB = 2.0
et nCconj < 0.0
ou nCIC < 0.0
et 7.0 < nC < 14.0
ou MW = 150.24
ou 22.745 < Se < 23.185
et 2.0 < nCsp2 < 11.0
ou 1.144 < Mi < 1.145
et nOHt < 0.0
ou 64.3 < H% < 64.5
64.38 47 60 60
172 3.0 < erogenic < 7.0 O% < 2.5
et nR05 = 1.0
ou 23.831 < Sv < 25.563
et 1.114 < Mi < 1.138
64.28 9 11 12
173 2.0 < earthy < 4.0
et 1.0 < smoky
1.0 < nArOH
ou 1.0 < nPyridines
ou 3.77 < MLOGP < 4.107
et RBN < 4.0
et O% < 10.7
ou TPSA(Tot) < 0.0
et 43.8 < H% < 59.6
64.28 18 25 21
174 sweet < 0.0
ou powdery < 0.0
nBM < 6.0
ou 11.0 < nAB
ou nCsp2 < 1.0
ou 235.993 < SAtot < 251.108
et MW < 226.29
et 1.0 < nCsp3 < 14.0
et nCb- < 2.0
et nCconj < 2.0
ou 26.0 < nAT < 27.0
ou 3.7 < O% < 4.0
64.28 99 111 142
175 1.0 < minty < 2.0
ou 2.0 < earthy < 4.0
13.778 < Sv < 15.456
ou 4.0 < nCs < 7.0
ou nCq = 1.0
et RBN < 3.0
ou 166.24 < MW < 168.26
ou O% < 2.1
ou 1.0 < nArOH
ou TPSA(Tot) = 18.46
et Ui < 2.807
et 1.58 < MLOGP
63.88 69 85 92
176 1.0 < coniferous
ou smoky = 1.0
nBM < 2.0
et 1.0 < nCrt < 3.0
ou 4.0 < nCt
ou TPSA(Tot) < 0.0
et RBN < 4.0
ou 64.9 < H% < 65.2
ou O% = 3.2
63.63 35 47 43
177 7.0 < erogenic
ou 2.0 < dusty
2.0 < nCIC
et 1.959 < MLOGP
ou 35.5 < C% < 38.7
ou 2.0 < nCb-
ou 183.16 < SAtot < 200.257
et O% < 11.8
ou 2.0 < nN
ou 5.0 < nCrs
et nRCHO < 0.0
63.56 82 96 115
178 7.0 < erogenic
ou 2.0 < dusty
2.0 < nCIC
et 1.959 < MLOGP
ou 35.5 < C% < 38.7
ou 2.0 < nCb-
et O% < 11.8
ou 5.1 < N%
ou 5.0 < nCrs
ou 183.839 < SAtot < 200.257
et nRCHO < 0.0
63.56 82 96 115
179 7.0 < erogenic
ou 2.0 < dusty
2.0 < nCIC
et 1.959 < MLOGP
ou 35.5 < C% < 38.7
ou 5.0 < nCrs
ou 2.0 < nCb-
ou 183.16 < SAtot < 200.257
et O% < 11.8
ou 2.0 < nN
et nRCHO < 0.0
63.56 82 96 115
180 1.0 < minty < 5.0
ou 7.0 < woody
1.0 < nCrt
ou 2.0 < nCrq
ou TPSA(Tot) < 9.23
et RBN < 3.0
et nCb- < 2.0
ou 150.24 < MW < 152.16
ou H% = 45.5
et nR=Cs < 2.0
et 1.977 < MLOGP < 4.145
63.46 33 41 44
181 fruity < 0.0
et buttery < 0.0
4.2 < N%
ou 1.0 < nCrt
ou 1.0 < nArOH
et RBN < 5.0
ou 2.0 < nROR
et nR=Cs < 1.0
ou nCsp2 = 8.0
ou -0.96 < Hy < -0.931
et 15.764 < Se < 46.025
ou 254.46 < MW < 270.51
63.21 55 62 80
182 3.0 < sourish < 5.0
et lavender = 1.0
24.396 < Se < 27.396
et 1.0 < nROH
ou RBN = 5.0
et 54.5 < H% < 58.3
62.5 5 7 6
183 fresh < 0.0
ou spicy = 2.0
nCIC = 2.0
ou nCs < 0.0
et 2.0 < nCsp2
ou 14.59 < Sv < 14.709
ou 14.0 < nCsp3
et 12.03 < TPSA(Tot)
ou 206.36 < MW < 208.28
et nROR < 0.0
ou 54.5 < H% < 55.2
62.2 79 96 110
184 3.0 < fresh < 5.0
ou minty = 1.0
13.876 < Sv < 14.305
ou nCt = 1.0
ou -0.856 < Hy < -0.807
et nCconj < 0.0
ou 1.142 < Mi < 1.145
et nCs < 8.0
et 215.657 < SAtot < 409.187
ou 9.0 < RBN < 10.0
ou 3.59 < MLOGP < 3.681
et H% < 64.7
61.94 70 87 96
185 4.0 < watery
ou 3.0 < aldehyde < 6.0
19.305 < Sv < 19.751
ou 64.5 < H%
ou 1.0 < nRCHO
et 3.0 < RBN
et nR=Ct < 0.0
61.76 21 27 28
186 4.0 < powdery < 6.0
et smoky < 0.0
220.39 < MW
ou 3.0 < nCconj
et nDB < 1.0
ou H% < 42.1
et RBN < 6.0
et nROH < 0.0
ou 1.239 < MLOGP < 1.539
61.76 21 24 31
187 1.0 < sweet < 5.0
et 2.0 < balsamic
3.0 < nCrt
ou 2.0 < nCconj < 3.0
ou 1.0 < nRCO
et 18.46 < TPSA(Tot) < 29.46
ou Mi = 1.104
ou 38.6 < C% < 38.7
et nCb- < 2.0
ou 48.3 < H% < 48.6
61.76 21 27 28
188 fresh < 1.0
et buttery < 0.0
H% < 51.9
ou 1.0 < nArCO
et nRCHO < 0.0
ou -0.413 < Hy < -0.352
ou 3.866 < MLOGP < 4.145
et 1.0 < nCIC
et 1.0 < nHAcc
ou C% = 50.0
60.86 70 80 105
189 2.0 < aromatic < 3.0
ou 1.0 < anisic < 4.0
15.862 < Se < 22.073
ou 10.5 < O% < 12.5
ou nCsp3 = 5.0
ou 1.0 < nArCOOR
et 1.108 < Mi < 1.13
et 0.945 < MLOGP < 3.442
ou 4.0 < nC < 6.0
et 1.0 < nHAcc < 3.0
ou nCbH = 10.0
et 28.6 < C% < 50.0
60.49 49 60 70
190 1.0 < anisic < 5.0
ou 1.0 < balsamic
18.189 < Se < 21.073
ou 8.0 < nCsp2 < 15.0
ou 1.0 < nR05
et 1.0 < nHAcc < 3.0
ou nArCOOR = 1.0
ou 2.959 < MLOGP < 2.998
et 12.89 < TPSA(Tot)
ou Mi = 1.126
ou O% = 2.7
60.16 74 86 111
191 5.0 < animal nAB = 10.0
et 3.17 < Uc < 3.585
60.0 3 5 3
192 5.0 < animal 8.0 < nBM < 11.0
et nAB = 10.0
60.0 3 5 3
193 6.0 < woody
et 1.0 < balsamic
1.0 < nR07 60.0 6 8 8
194 7.0 < erogenic 256.43 < MW < 258.44
et 17.0 < nSK
60.0 3 4 4
195 fresh = 5.0
et 1.0 < lavender < 3.0
Sv < 18.698
et 1.0 < nCrq
60.0 3 4 4
196 citrusy = 2.0
et floral = 3.0
19.224 < Sv < 20.036
ou nR=Ct = 1.0
et 2.4 < O% < 2.6
60.0 3 4 4
197 1.0 < lavender < 3.0
ou 3.0 < woody
58.8 < H% < 62.2
et 1.0 < nCq
ou nCs = 5.0
ou 3.0 < nCt
et RBN < 6.0
ou Hy = -0.294
et nCb- < 1.0
et nOHp < 0.0
60.0 36 54 42
198 dusty = 3.0
ou 2.0 < woody
34.5 < C% < 38.7
ou 2.0 < nCrs < 4.0
ou nCb- = 3.0
et nO < 2.0
ou nBM = 11.0
et 1.107 < Mi
et RBN < 4.0
et 1.0 < nCIC
ou nBT = 36.0
et nRCHO < 0.0
60.0 54 72 72
199 vegetable = 4.0
ou 2.0 < fruity < 4.0
20.117 < Sv < 22.036
ou nR=Cs = 2.0
ou 1.766 < MLOGP < 3.332
et nR05 < 1.0
et nArOH < 0.0
et 201.725 < SAtot < 433.93
ou RBN = 8.0
et 40.0 < H% < 64.3
et 1.0 < nCsp3 < 11.0
ou -0.828 < Hy < -0.807
59.39 98 108 155
200 vegetable = 4.0
ou 2.0 < fruity < 4.0
20.117 < Sv < 22.036
ou nR=Cs = 2.0
ou 1.766 < MLOGP < 3.332
et nArOH < 0.0
et 201.725 < SAtot < 433.93
ou RBN = 8.0
et 40.0 < H% < 64.3
et 1.0 < nCsp3 < 11.0
et nCq < 1.0
ou -0.828 < Hy < -0.807
59.39 98 108 155
201 vegetable = 4.0
ou 2.0 < fruity < 4.0
20.117 < Sv < 22.036
ou nR=Cs = 2.0
ou 1.766 < MLOGP < 3.332
et 201.725 < SAtot < 433.93
ou RBN = 8.0
et 40.0 < H% < 64.3
et 1.0 < nCsp3 < 11.0
et nR05 < 1.0
et nArOH < 0.0
ou -0.828 < Hy < -0.807
59.39 98 108 155
202 4.0 < aromatic < 7.0
ou balsamic = 1.0
11.349 < Sv < 12.537
et 1.0 < nROH
ou 44.4 < C% < 47.4
ou 8.0 < nCsp2 < 13.0
et 18.46 < TPSA(Tot) < 46.53
ou 32.491 < Se < 33.163
et 1.0 < nCIC
ou nCs = 7.0
et 1.098 < Mi < 1.139
ou 237.248 < SAtot < 239.749
59.37 38 51 51
203 tart = 3.0
ou 3.0 < powdery < 4.0
120.16 < MW < 145.22
ou 35.3 < C% < 39.3
ou nCconj = 3.0
et O% < 10.7
ou -0.972 < Hy < -0.946
ou 258.684 < SAtot < 267.526
et H% < 64.0
ou nCrt = 1.0
et TPSA(Tot) < 32.59
ou 16.832 < Sv < 17.073
59.16 71 86 105
204 sourish < 0.0
ou balsamic = 3.0
17.0 < nC < 19.0
ou H% < 44.4
ou 8.0 < nCsp2 < 12.0
ou -0.702 < Hy < -0.119
et 33.3 < C%
et 9.23 < TPSA(Tot)
ou 184.31 < MW < 184.36
ou 4.0 < nCrs
ou 1.783 < MLOGP < 1.985
58.77 77 83 125
205 buttery < 0.0
et 1.0 < aromatic < 3.0
232.4 < MW < 252.33
ou Se < 22.745
ou nArCOOR = 1.0
et 1.0 < RBN < 6.0
et nArCHO < 0.0
ou Sv = 14.402
ou 1.0 < nOHs
et 1.0 < nCIC
et 17.07 < TPSA(Tot)
58.66 44 58 61
206 1.0 < metallic < 2.0
et animal < 0.0
13.876 < Sv < 22.278
ou 1.0 < nR=Cp
et nCbH < 9.0
ou nBM = 1.0
et 88.12 < MW < 254.35
ou 21.629 < Se < 22.949
ou Hy = -0.848
ou 1.977 < MLOGP < 2.083
et 1.104 < Mi
58.24 113 115 192
207 1.0 < lavender < 3.0
ou 6.0 < woody
58.1 < H% < 58.3
ou nCs = 5.0
ou 2.0 < nCrt
ou 1.0 < nOHt
ou 30.21 < TPSA(Tot) < 32.59
et RBN < 6.0
et 1.953 < MLOGP < 4.145
ou 2.0 < nR05
et nOHs < 0.0
57.99 29 40 39
208 1.0 < fruity < 2.0
et buttery < 0.0
104.16 < MW < 174.32
ou 1.0 < nOHp
et 1.0 < RBN
et nRCOOR < 0.0
ou 1.095 < Mi < 1.102
ou 55.6 < H% < 56.3
ou 2.4 < O% < 2.5
ou 322.967 < SAtot < 332.81
et nRCO < 0.0
ou nBT = 29.0
57.81 74 89 113
209 2.0 < fruity < 3.0
ou buttery = 2.0
13.456 < Sv < 13.951
ou 31.0 < C% < 32.0
ou 4.5 < O% < 10.0
ou nR=Cs = 2.0
ou 2.941 < MLOGP < 3.127
et nArOH < 0.0
et nArOR < 1.0
et 12.89 < TPSA(Tot)
et 201.725 < SAtot < 433.93
ou 208.28 < MW < 216.35
57.24 79 90 127
210 metallic < 0.0
et 1.0 < erogenic < 5.0
nCq = 1.0
ou nCrt = 3.0
et nR=Cs < 2.0
et 363.761 < SAtot < 426.199
57.14 8 14 8
211 4.0 < watery < 7.0
ou 5.0 < fatty < 6.0
228.26 < MW < 232.4
ou 8.0 < RBN < 10.0
ou 2.8 < O% < 3.0
et nRCOOR < 0.0
et 3.457 < MLOGP
57.14 12 20 13
212 4.0 < vegetable
ou 1.0 < lavender < 2.0
13.117 < Sv < 14.456
ou 1.0 < nR=Cp
et 205.326 < SAtot < 353.269
ou 27.396 < Se < 27.723
et nCs < 5.0
ou 2.357 < MLOGP < 2.362
et Hy < -0.213
ou 9.23 < TPSA(Tot) < 12.89
et 2.0 < nCsp3 < 11.0
57.14 36 51 48
213 buttery < 0.0
et 3.0 < powdery < 6.0
2.0 < nCq
et 3.866 < MLOGP
ou 238.3 < MW
ou 1.0 < nCconj < 2.0
et 16.862 < Se < 46.909
ou nC = 15.0
ou 2.0 < nCbH < 3.0
et Mi < 1.139
et O% < 11.1
ou 1.0 < nArCHO
56.57 43 51 68
214 aromatic < 4.0
et balsamic = 3.0
41.9 < C% < 45.5
et nR=Cs = 2.0
ou 1.0 < nR07
et 2.0 < nBM
et 50.0 < H%
54.54 6 10 7
215 4.0 < vegetable < 6.0
ou 2.0 < balsamic
1.129 < Mi < 1.134
ou 42.1 < H% < 43.8
ou 1.0 < nR=Cp
ou 3.118 < MLOGP < 3.227
ou 228.319 < SAtot < 274.682
et 33.3 < C% < 50.0
et 1.0 < nCsp3
ou nCconj = 2.0
et 1.0 < nCIC
ou Hy = -0.807
52.33 56 64 99
216 5.0 < fatty
ou aldehyde = 1.0
30.3 < C% < 32.3
et 1.0 < nHDon
ou 168.26 < MW < 170.33
ou 14.929 < Sv < 15.117
et nCrs < 1.0
et -0.877 < Hy < -0.244
52.17 12 19 16
217 1.0 < lavender < 2.0
ou 3.0 < powdery < 7.0
22.514 < Sv < 24.52
ou 1.11 < Mi < 1.129
ou RBN = 5.0
ou 2.0 < nCIC
et 2.102 < MLOGP
ou nBT = 20.0
ou 1.0 < nArCHO
et nRCHO < 0.0
ou 33.374 < Se < 35.163
et ARR < 0.667
51.33 77 87 140
218 4.0 < coniferous < 5.0
ou 4.0 < dusty
RBN < 0.0
ou C% = 37.8
ou 298.621 < SAtot < 303.262
et 1.126 < Mi < 1.136
50.0 16 26 22
219 floral < 2.0
et vegetable = 4.0
2.0 < nCrt
et 1.0 < nHDon
ou 25.069 < Se < 25.403
et 50.0 < H% < 62.1
et 245.206 < SAtot < 375.356
50.0 6 12 6
220 floral = 1.0
ou lavender = 1.0
24.396 < Se < 27.396
et 1.0 < nHDon
ou 28.6 < C% < 32.0
ou 2.568 < MLOGP < 2.573
et 3.0 < O% < 15.8
ou 14.0 < nCsp3 < 15.0
ou 0.733 < ARR < 0.75
et nR05 < 1.0
et 1.0 < nCp
et Hy < -0.161
49.05 26 42 37

Qualités

Medicinal Coniferous Lavender Earthy Balsamic Fruity Tart Aldehyde Sourish Honey Animal Floral Green Smoky Sweet Fatty Buttery Anisic Minty Dusty Aromatic Fresh Vegetable Erogenic Citrusy Woody Powdery Spicy Watery Metallic

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCrq number of ring quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nRCOOR number of esters (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
SAtot total surface area from P_VSA-like descriptors Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nROH number of hydroxyl groups Functional group counts Basic descriptors
RBN number of rotatable bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCt number of total tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nHDon number of donor atoms for H-bonds (N and O) Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nCconj number of non-aromatic conjugated C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
Uc unsaturation count Molecular properties Basic descriptors
nCp number of terminal primary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
Hy hydrophilic factor Molecular properties Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nN number of Nitrogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHt number of tertiary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHp number of primary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nH number of Hydrogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
nDB number of double bonds Constitutional indices Basic descriptors
nSK number of non-H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nR=Ct number of aliphatic tertiary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cs number of aliphatic secondary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR06 number of 6-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArNO2 number of nitro groups (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nRCHO number of aldehydes (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nHAcc number of acceptor atoms for H-bonds (N,O,F) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nCbH number of unsubstituted benzene C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nArCHO number of aldehydes (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nArOR number of ethers (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
C% percentage of C atoms Constitutional indices Basic descriptors
Mi mean first ionization potential (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
O% percentage of O atoms Constitutional indices Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
ARR aromatic ratio Ring descriptors Basic descriptors
Se sum of atomic Sanderson electronegativities (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nCIC number of rings (cyclomatic number) Ring descriptors Basic descriptors
nBM number of multiple bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCb- number of substituted benzene C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nRCO number of ketones (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
MLOGP Moriguchi octanol-water partition coeff. (logP) Molecular properties Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCrs number of ring secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCsp3 number of sp3 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors

Visualisations