Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 12:27:19
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Ethereal
ou Fruity
174.22 < MW < 186.28
ou 37.0 < nO
ou 51.0 < nR=Cp < 53.0
ou 16.0 < nRCOOH < 17.0
ou 4.0 < nArNHR
ou nPyridines < 2.0
71.24 1142 1192 1553
2 Fruity
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nOHs < 23.0
ou 20.5 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.037
et 4.94 < Sv < 8.424
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
ou nArCOOR = 30.0
53.0 643 759 1097
3 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 7.0 < H% < 24.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou X% = 0.105
ou nRCOOH = 33.0
et 0.416 < Ui < 3.551
51.64 455 594 742
4 Fruity
ou Spicy
18.0 < H% < 22.0
ou nArNHR = 3.0
ou 7.0 < nSH < 9.0
et 3.0 < N% < 13.0
ou 1.525 < Ui < 1.746
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 150.14 < MW < 151.18
et 8.0 < nR=Cp < 111.0
ou nRCOOH = 33.0
et 0.037 < X%
49.95 537 675 937
5 Musk 238.46 < MW < 262.43
et 45.0 < nAB
ou 5.0 < nCsp2
et 3.307 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
ou nArCOOR = 24.0
et 38.0 < nAT
et 30.0 < nR=Cp < 56.0
43.33 26 52 34
6 Floral
ou Minty
X% < 0.212
et nArOH = 5.0
et 14.0 < nOHs
et 0.878 < Ui < 3.701
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou nR=Cp = 10.0
et 16.0 < nO < 60.0
ou 54.0 < nAT < 56.0
ou 10.0 < nHet < 11.0
ou 36.0 < nRCOOH < 42.0
43.22 459 540 981
7 Floral
ou Winey
23.0 < nAT < 62.0
et 0.08 < X% < 0.295
et 3.0 < nPyridines
ou 134.19 < MW < 150.19
et 22.0 < nCs
ou 4.798 < Sv < 4.898
et 18.0 < nAB
et 11.0 < nR=Cp < 12.0
ou 1.141 < Ui < 1.224
42.68 484 575 1043
8 Floral
ou Nut
0.048 < X% < 0.216
et 22.0 < nCs
et 14.0 < nR=Cp < 69.0
ou 4.787 < Sv < 4.983
ou 54.0 < nAT < 56.0
et 7.0 < nCL
ou nO = 16.0
ou N% = 11.0
ou 1.183 < Ui < 1.224
et 8.0 < nC < 26.0
42.24 414 520 874
9 Caramelic
ou Floral
5.685 < Sv < 11.441
et 11.5 < H% < 36.0
ou nR03 = 1.0
et 0.048 < X% < 0.263
et 18.0 < nCs < 58.0
ou MW = 143.2
ou N% = 11.0
41.61 417 524 895
10 Ethereal
ou Floral
N% < 10.0
et 0.04 < X% < 0.212
ou nC = 18.0
ou H% = 17.5
ou nArOH < 4.0
40.07 545 612 1293
11 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
12 Floral
ou Piney
5.061 < Sv < 5.676
ou 2.956 < Ui < 3.384
et 13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.256
ou nBT < 0.0
et 116.23 < MW < 349.51
et 16.0 < nO
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
39.41 363 503 781
13 Floral
ou Piney
5.061 < Sv < 5.676
ou 2.956 < Ui < 3.384
et 16.0 < nO < 60.0
et 13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.256
ou nBT < 0.0
et 116.23 < MW
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
39.41 363 503 781
14 Floral
ou Piney
5.061 < Sv < 5.676
ou 2.956 < Ui < 3.384
et 16.0 < nO < 60.0
et 13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.256
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
ou nBT < 0.0
et 116.23 < MW
39.41 363 503 781
15 Ethereal
ou Sour
0.154 < X%
ou nOHs < 8.0
et 32.05 < MW < 146.21
et nCs < 21.0
et Ui < 2.079
ou Sv = 6.18
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.089
et 12.0 < nC < 14.0
39.14 101 169 190
16 Ethereal
ou Green
Sv < 6.884
et 0.114 < X%
et 2.0 < nCrt < 3.0
et 0.846 < Ui < 3.237
ou 120.21 < MW < 122.23
ou nHet = 12.0
ou nCs < 14.0
et 17.5 < H% < 19.0
et TPSA(Tot) < 2.926
ou 53.0 < nAT < 54.0
38.97 364 485 813
17 Ethereal
ou Oily
168.26 < MW < 170.28
ou 10.0 < nCL < 26.0
ou 0.231 < X%
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
38.95 261 369 562
18 Oily
ou Woody
168.21 < MW < 170.28
ou 40.0 < nAT
ou 2.0 < nR03 < 8.0
et 6.18 < Sv < 8.346
et 5.0 < nAB < 25.0
ou H% = 15.5
ou 1.797 < Ui < 1.834
ou 1.263 < TPSA(Tot) < 1.327
et 6.0 < nCs < 17.0
38.72 311 443 671
19 Green
ou Spicy
34.0 < nAT < 48.0
ou 0.94 < Ui < 1.616
ou 0.13 < TPSA(Tot) < 2.232
et 0.037 < X% < 0.273
et 14.0 < nCs < 41.0
et 11.0 < nR=Cp < 75.0
ou MW = 264.45
ou 5.135 < Sv < 5.254
ou 2.0 < nR05
et nC < 19.0
34.99 421 475 1149
20 Oily 9.0 < N%
et 5.0 < nOxolanes
ou 4.779 < Sv < 4.824
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.468
et 3.0 < nHet < 8.0
ou MW = 140.25
ou 2.362 < Ui < 2.375
et 0.111 < X% < 0.31
34.63 115 232 215
21 Rose
ou Woody
178.25 < MW < 178.3
ou nR03 = 1.0
ou 9.0 < nSH < 13.0
et 29.0 < nAT < 62.0
ou 0.043 < X% < 0.053
et 4.787 < Sv < 7.009
ou H% = 15.5
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 12.0 < nR=Cp
ou 5.0 < nCs < 59.0
34.4 289 386 743
22 Rose
ou Woody
178.25 < MW < 178.3
ou nR03 = 1.0
ou 9.0 < nSH < 13.0
et 29.0 < nAT < 62.0
ou 0.043 < X% < 0.053
et 4.787 < Sv < 7.009
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 12.0 < nR=Cp
ou 2.0 < nCL < 27.0
ou H% = 15.5
34.4 289 386 743
23 Citrus 4.939 < Sv < 5.32
et 21.0 < nCs < 22.0
ou 40.0 < nR=Cp < 42.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
et 1.849 < Ui < 2.783
ou MW = 166.29
ou nAT = 49.0
et nHet < 6.0
et 13.0 < nOHs < 21.0
34.25 37 78 67
24 Citrus 4.939 < Sv < 5.32
et 21.0 < nCs < 22.0
ou MW = 166.29
ou 40.0 < nR=Cp < 42.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
et 1.849 < Ui < 2.783
ou nAT = 49.0
et nHet < 6.0
et 13.0 < nOHs < 21.0
34.25 37 78 67
25 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et 39.0 < nR=Cp
ou 140.25 < MW < 144.29
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
33.82 138 255 291
26 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et nROR < 1.0
ou 140.25 < MW < 144.29
et 6.104 < Sv < 7.085
ou 2.589 < Ui < 2.59
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
33.82 138 255 291
27 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et 3.0 < nPyridines
ou 140.25 < MW < 144.29
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
33.82 138 255 291
28 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et 4.0 < nHAcc
ou 140.25 < MW < 144.29
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
33.82 138 255 291
29 Ethereal
ou Fatty
0.238 < X% < 0.31
et nArNHR = 3.0
ou MW = 112.19
ou nOHs < 12.0
et nHet < 2.0
et nROR < 1.0
33.39 189 254 501
30 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
31 Balsamic
ou Mossy
1.0 < nHet < 7.0
et 16.5 < H% < 30.0
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 16.0 < nRCOOH < 34.0
ou 49.0 < nCs < 50.0
33.07 84 163 175
32 Camphor
et Fruity
5.042 < Sv < 5.32
et nHet < 0.0
ou 1.125 < Ui < 1.132
et 9.0 < nArCOOR < 14.0
et TPSA(Tot) < 0.485
32.81 21 63 22
33 Fatty
ou Herbaceous
21.0 < H% < 22.0
ou 15.0 < nOHs < 23.0
et 143.2 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet < 10.0
ou 4.765 < Sv < 5.458
ou nAT = 23.0
et 0.98 < Ui < 3.601
ou nCL = 19.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
32.21 392 460 1149
34 Balsamic 6.159 < Sv < 8.008
et 8.0 < nHet
ou MW = 206.31
et 21.0 < nR=Cp < 51.0
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et 0.103 < X%
ou nRCOOH = 36.0
et nR03 = 1.0
ou 2.841 < Ui < 2.848
et nArOH = 5.0
31.03 63 152 114
35 Waxy 4.76 < Sv < 5.32
et 32.0 < nR=Cp < 118.0
et nArOH < 4.0
ou 17.0 < N% < 19.0
et 0.216 < X% < 0.296
et 2.503 < Ui < 3.537
30.9 34 63 81
36 Fatty
ou Woody
152.26 < MW < 168.31
ou 41.0 < nAT < 78.0
et 4.765 < Sv < 5.867
ou 0.043 < X% < 0.067
et 20.0 < nO < 58.0
ou H% = 15.5
et 20.0 < nCs
ou 63.0 < nAB < 68.0
ou 1.305 < TPSA(Tot) < 1.327
et 12.0 < nR=Cp < 173.0
30.8 199 332 513
37 Caramelic
ou Woody
N% < 3.0
et X% < 0.083
et 3.0 < nArOH < 4.0
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 23.5
et 11.0 < nR=Cp < 37.0
ou 3.66 < Ui
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW < 316.53
ou nR05 = 2.0
30.65 168 276 440
38 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
39 Herbaceous
ou Pineapple
140.25 < MW < 252.44
et 5.324 < Sv
et 5.0 < nArOH
ou 8.0 < nCL < 9.0
ou 0.233 < X% < 0.262
et 9.0 < nC < 20.0
et 17.0 < nO < 20.0
ou 0.606 < Ui < 0.713
ou 3.925 < TPSA(Tot)
et 11.0 < nOHs
30.5 327 407 992
40 Minty
ou Vanilin
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
ou 1.695 < Ui < 1.709
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
30.28 43 97 88
41 Balsamic
ou Mimosa
6.159 < Sv
et 16.5 < H% < 30.0
et 0.109 < X% < 0.2
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou MW = 192.33
ou 2.349 < Ui < 2.356
ou 0.229 < TPSA(Tot) < 0.283
et 14.0 < nR=Cp < 51.0
ou nRCOOH = 36.0
30.1 84 161 202
42 Herbaceous
ou Waxy
140.25 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet
et 11.0 < H% < 22.0
ou 4.76 < Sv < 5.13
ou nCs = 41.0
et 0.98 < Ui < 3.537
ou nAT = 12.0
ou nAB = 48.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou 3.824 < TPSA(Tot)
30.04 356 414 1127
43 Berry
ou Herbaceous
0.265 < X% < 0.31
et 23.0 < nCs < 41.0
et 5.0 < nArOH
et 1.055 < Ui < 3.471
ou 126.12 < MW < 129.23
ou H% = 11.0
et 5.13 < Sv < 11.263
et 1.0 < nHet < 11.0
ou 2.0 < nR05
ou 3.925 < TPSA(Tot)
29.94 300 397 905
44 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
45 Balsamic
ou Ethereal
3.0 < nHet < 6.0
et 11.5 < H% < 16.0
et 2.0 < N% < 7.0
et 0.109 < X% < 0.273
et 2.0 < nR03 < 4.0
ou MW = 192.33
ou 0.846 < Ui < 3.85
et 41.0 < nAT < 49.0
ou 60.0 < nR=Cp < 62.0
et 14.0 < nOHs < 16.0
29.59 177 294 481
46 Balsamic
ou Oily
14.0 < nCL < 25.0
et 26.0 < nR=Cp
ou 2.233 < Ui < 2.47
et 16.0 < nOHs < 17.0
ou 196.26 < MW < 200.36
ou 4.779 < Sv < 5.01
et 9.0 < nC
et 0.056 < X% < 0.31
et 0.485 < TPSA(Tot)
29.56 243 376 689
47 Rose
ou Spicy
4.0 < nCar < 6.0
ou 0.13 < TPSA(Tot) < 1.383
et 2.0 < nHet < 16.0
et 0.034 < X% < 0.255
et 1.525 < Ui < 3.394
ou 4.787 < Sv < 4.824
ou N% = 14.0
ou 62.0 < nR=Cp < 63.0
et 22.0 < nCs
ou 121.2 < MW < 122.18
29.16 224 305 687
48 Nut
ou Waxy
4.76 < Sv < 5.458
et 0.24 < X%
et nArOH < 4.0
ou 2.21 < Ui < 2.221
ou 2.048 < TPSA(Tot) < 2.057
et 130.26 < MW < 240.48
et 26.0 < nAT < 64.0
ou 16.0 < N% < 17.0
et 17.0 < nR=Cp < 131.0
28.8 53 110 127
49 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
ou nAB = 38.0
28.46 279 365 894
50 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou nAB = 38.0
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
28.46 279 365 894
51 Oily
ou Tea
Sv < 5.399
et 30.0 < nAT
et 2.0 < N%
et 0.094 < X% < 0.189
et 1.252 < TPSA(Tot)
27.82 106 247 240
52 Ethereal
ou Spicy
13.0 < nR=Cp < 28.0
ou nOHs < 9.0
et 32.0 < nAT < 43.0
et TPSA(Tot) < 1.557
ou 172.35 < MW < 178.25
ou 6.056 < Sv < 6.072
ou 2.596 < Ui < 2.625
et H% < 19.5
et 2.0 < nRCOOH < 24.0
27.76 191 274 605
53 Plum
ou Rose
15.0 < H% < 29.0
et 5.0 < N% < 14.0
et 0.125 < X% < 0.257
et 2.549 < Ui < 3.521
ou MW = 170.33
ou 5.127 < Sv < 5.13
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 22.0 < nAT
et 18.0 < nCs < 45.0
27.65 112 195 322
54 Orange-blossom
ou Woody
N% < 2.0
et X% < 0.069
et 2.259 < TPSA(Tot) < 2.693
ou 54.0 < nAB < 55.0
ou H% = 15.5
ou 3.016 < Ui < 3.108
et 3.0 < nArOH < 4.0
ou Sv = 5.627
ou nAT = 46.0
ou 41.0 < nRCOOH < 43.0
27.61 140 248 399
55 Ethereal
ou Rose
Sv = 6.431
ou nO = 25.0
ou H% < 8.0
ou 5.0 < N%
et 7.0 < nSH < 8.0
ou MW = 178.25
ou nCs = 19.0
ou 2.721 < Ui < 2.731
ou 2.012 < TPSA(Tot) < 2.107
27.43 231 316 757
56 Mushroom
ou Winey
170.28 < MW < 172.3
ou 4.0 < nR03 < 8.0
et 0.207 < X%
ou 7.231 < Sv < 7.258
ou 82.0 < nR=Cp < 84.0
ou 3.157 < Ui < 3.162
ou TPSA(Tot) = 2.647
et 4.0 < N%
26.88 50 130 106
57 Rose
ou Violet
33.0 < nAB < 55.0
et 0.121 < X%
et 1.0 < nR03 < 2.0
et 2.808 < Ui < 3.521
ou 190.26 < MW < 192.33
ou 2.201 < TPSA(Tot) < 2.22
et 5.0 < N% < 11.0
ou Sv = 6.431
ou 91.0 < nR=Cp < 94.0
et 20.0 < nCs < 45.0
26.64 101 188 292
58 Fatty 8.0 < N% < 20.0
et 0.25 < X% < 0.31
et nArNHR < 3.0
ou 2.365 < Ui < 2.372
et 4.765 < Sv < 5.809
ou MW = 112.19
ou 1.992 < TPSA(Tot) < 1.995
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
26.6 62 113 182
59 Orange-blossom
ou Spicy
0.037 < X% < 0.162
et nROR = 2.0
ou 6.01 < Sv < 6.079
ou 2.596 < Ui < 2.627
et 0.13 < TPSA(Tot) < 2.228
ou MW = 204.39
ou 27.0 < H% < 36.0
et nHet = 1.0
et 14.0 < nR=Cp < 69.0
26.59 71 158 180
60 Metallic
ou Spicy
5.774 < Sv < 7.748
et X% < 0.15
et 1.579 < Ui < 3.082
et 0.13 < TPSA(Tot) < 2.212
ou MW = 204.39
et 2.0 < nHet
et 14.0 < nR=Cp < 33.0
et nArCOOR < 19.0
ou nO = 14.0
et 15.0 < nCs < 32.0
25.94 82 155 243
61 Lillac
ou Spicy
7.0 < nHet < 11.0
et 2.0 < nROR
ou 6.01 < Sv < 6.079
et 0.037 < X% < 0.16
ou MW = 204.39
ou 2.596 < Ui < 2.625
et 23.0 < nCs < 33.0
et nR=Cp < 30.0
et 5.0 < nOxolanes
et 0.182 < TPSA(Tot) < 2.228
25.25 50 149 99
62 Orris
ou Winey
8.0 < N%
et 2.0 < nR03 < 4.0
et 2.62 < Ui < 3.269
ou 1.935 < TPSA(Tot) < 1.98
et 0.077 < X% < 0.143
et 14.0 < nOHs < 27.0
ou 146.16 < MW < 146.21
ou 4.898 < Sv < 4.908
ou 94.0 < nR=Cp < 106.0
25.17 71 131 222
63 Camphor
ou Fatty
152.26 < MW < 156.25
ou 4.765 < Sv < 5.229
et 0.115 < X% < 0.19
et 1.0 < nR03 < 2.0
ou 1.682 < Ui < 1.695
24.31 80 179 230
64 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
65 Gassy
ou Peperry
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.244 < Ui < 2.248
et N% < 5.0
et 8.0 < nR=Cp < 27.0
22.54 23 61 64

Qualités

Violet Balsamic Lillac Plum Apple Waxy Fruity Woody Orange-blossom Mushroom Fatty Rose Citrus Minty Pear Vanilin Piney Pineapple Gassy Peperry Musk Ethereal Winey Tea Metallic Mossy Floral Orris Spicy Green Fruit Mimosa Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHAcc number of acceptor atoms for H-bonds (N,O,F) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations