Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 12:15:45
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Ethereal
ou Fruity
174.22 < MW < 186.28
ou 37.0 < nO
ou 51.0 < nR=Cp < 53.0
ou 16.0 < nRCOOH < 17.0
ou 4.0 < nArNHR
ou nPyridines < 2.0
71.24 1142 1192 1553
2 Fruity
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nOHs < 23.0
ou 20.5 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.037
et 4.94 < Sv < 8.424
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
ou nArCOOR = 30.0
53.0 643 759 1097
3 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 7.0 < H% < 24.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou X% = 0.105
ou nRCOOH = 33.0
et 0.416 < Ui < 3.551
51.64 455 594 742
4 Fruity
ou Spicy
2.0 < nR03 < 8.0
et nArOH = 5.0
ou nHet = 1.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.043 < X% < 0.073
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou nSH = 14.0
et 0.573 < Ui < 3.43
ou 51.0 < nAB < 52.0
ou nRCOOH = 9.0
49.56 511 675 867
5 Floral
ou Minty
X% < 0.212
et nArOH = 5.0
et 14.0 < nOHs
et 0.878 < Ui < 3.701
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou nR=Cp = 10.0
et 16.0 < nO < 60.0
ou 54.0 < nAT < 56.0
ou 10.0 < nHet < 11.0
ou 36.0 < nRCOOH < 42.0
43.22 459 540 981
6 Floral
ou Winey
23.0 < nAT < 62.0
et 0.08 < X% < 0.295
et 3.0 < nPyridines
ou 134.19 < MW < 150.19
et 22.0 < nCs
ou 4.798 < Sv < 4.898
et 18.0 < nAB
et 11.0 < nR=Cp < 12.0
ou 1.141 < Ui < 1.224
42.68 484 575 1043
7 Floral
ou Piney
13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.212
et 5.0 < nArOH
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 11.0 < N% < 12.0
et 16.0 < nO < 60.0
ou 142.27 < MW < 143.2
et 7.0 < nCL
et 18.0 < nCs
et 0.878 < Ui
42.06 416 503 902
8 Floral
ou Piney
13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.212
et 5.0 < nArOH
ou 4.787 < Sv < 5.059
et 16.0 < nO < 60.0
ou 142.27 < MW < 143.2
ou 11.0 < N% < 12.0
et 7.0 < nCL < 27.0
et 18.0 < nCs
et 0.878 < Ui
42.06 416 503 902
9 Floral
ou Nut
16.0 < nO < 48.0
et 13.0 < H%
et 0.048 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 54.0 < nAT < 56.0
et 7.0 < nCL < 21.0
et 0.878 < Ui
ou 54.0 < nCs < 58.0
et 116.23 < MW < 349.51
ou N% = 11.0
41.72 406 520 859
10 Caramelic
ou Floral
5.685 < Sv < 11.441
et 11.5 < H% < 36.0
ou nR03 = 1.0
et 0.048 < X% < 0.263
et 18.0 < nCs < 58.0
ou MW = 143.2
ou N% = 11.0
41.61 417 524 895
11 Brandy
ou Floral
16.0 < nO < 25.0
ou 3.0 < N% < 15.0
et 3.0 < nHet < 15.0
et X% < 0.212
ou 3.011 < Ui < 3.384
et 13.0 < H% < 36.0
ou nBT < 0.0
et 16.0 < nCs < 58.0
ou 166.29 < MW < 168.31
ou 4.96 < Sv < 5.042
40.52 400 493 894
12 Brandy
ou Floral
16.0 < nO < 25.0
ou 3.0 < N% < 15.0
et 3.0 < nHet < 15.0
et X% < 0.212
ou 3.011 < Ui < 3.384
et 13.0 < H% < 36.0
ou 166.29 < MW < 168.31
ou nBT < 0.0
et 16.0 < nCs < 58.0
ou 4.96 < Sv < 5.042
40.52 400 493 894
13 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
14 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
15 Ethereal
ou Green
Sv < 6.884
et 0.114 < X%
et 2.0 < nCrt < 3.0
et 0.846 < Ui < 3.237
ou 120.21 < MW < 122.23
ou nHet = 12.0
ou nCs < 14.0
et 17.5 < H% < 19.0
et TPSA(Tot) < 2.926
ou 53.0 < nAT < 54.0
38.97 364 485 813
16 Oily
ou Woody
168.21 < MW < 170.28
ou 40.0 < nAT
ou 2.0 < nR03 < 8.0
et 6.18 < Sv < 8.346
et 5.0 < nAB < 25.0
ou H% = 15.5
ou 1.797 < Ui < 1.834
ou 1.263 < TPSA(Tot) < 1.327
et 6.0 < nCs < 17.0
38.72 311 443 671
17 Ethereal
ou Sour
X% = 0.227
ou nCar < 2.0
et nHet < 2.0
ou 144.19 < MW < 144.24
et 1.0 < N% < 5.0
ou Sv = 6.18
ou nOHs < 4.0
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.089
et 12.0 < nC < 14.0
37.59 103 169 208
18 Ethereal
ou Oily
nHet < 2.0
et 2.0 < N%
et 0.1 < X% < 0.31
et nArNHR = 3.0
ou 0.13 < Ui < 3.848
et 3.0 < nCsp2 < 4.0
et nROR < 1.0
36.9 272 369 640
19 Ethereal
ou Oily
3.0 < nHet < 14.0
et 0.1 < X% < 0.31
et nCrt < 3.0
et nArNHR < 3.0
ou 0.13 < Ui < 3.848
et 3.0 < nCsp2 < 4.0
et nROR < 1.0
36.9 272 369 640
20 Green
ou Spicy
34.0 < nAT < 48.0
ou 0.94 < Ui < 1.616
ou 0.13 < TPSA(Tot) < 2.232
et 0.037 < X% < 0.273
et 14.0 < nCs < 41.0
et 11.0 < nR=Cp < 75.0
ou MW = 264.45
ou 5.135 < Sv < 5.254
ou 2.0 < nR05
et nC < 19.0
34.99 421 475 1149
21 Oily
ou Pear
38.0 < nAT
et 0.231 < X%
ou 140.25 < MW < 144.29
ou 2.589 < Ui < 2.59
et 6.056 < Sv < 7.085
ou nHet = 4.0
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 3.0 < N%
ou H% = 17.5
34.9 141 255 290
22 Camphor
ou Phenolic
N% < 2.0
et nR03 = 1.0
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.641
ou 100.18 < MW < 100.23
et 22.0 < nAT < 35.0
ou 2.54 < Ui < 2.544
et Sv < 6.01
ou 1.0 < nR07
et 6.0 < H% < 15.0
34.78 40 90 65
23 Oily 9.0 < N%
et 5.0 < nOxolanes
ou 4.779 < Sv < 4.824
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.468
et 3.0 < nHet < 8.0
ou MW = 140.25
ou 2.362 < Ui < 2.375
et 0.111 < X% < 0.31
34.63 115 232 215
24 Citrus 4.939 < Sv < 5.32
et 21.0 < nCs < 22.0
ou 40.0 < nR=Cp < 42.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
et 1.849 < Ui < 2.783
ou MW = 166.29
ou nAT = 49.0
et nHet < 6.0
et 13.0 < nOHs < 21.0
34.25 37 78 67
25 Citrus 4.939 < Sv < 5.32
et 21.0 < nCs < 22.0
ou MW = 166.29
ou 40.0 < nR=Cp < 42.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
et 1.849 < Ui < 2.783
ou nAT = 49.0
et nHet < 6.0
et 13.0 < nOHs < 21.0
34.25 37 78 67
26 Banana
ou Camphor
nHet < 1.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 144.24
et 4.898 < Sv < 5.774
et X% < 0.111
ou 1.673 < Ui < 1.695
et 15.0 < nAT < 35.0
et N% < 3.0
et nR03 < 1.0
34.16 41 96 65
27 Musk
ou Tarry
N% < 1.0
et X% < 0.032
ou 26.0 < H% < 30.0
et 30.0 < nR=Cp < 56.0
et 3.388 < Ui < 3.722
ou 107.17 < MW < 108.15
33.75 27 74 33
28 Musk
ou Plum
4.923 < Sv < 6.009
et 6.0 < nSH < 7.0
et 3.593 < Ui
ou 5.0 < nR03 < 7.0
et 33.0 < nO < 50.0
ou MW = 220.34
ou 2.477 < TPSA(Tot) < 2.485
et 14.0 < nCL
et 29.0 < nR=Cp < 95.0
33.73 28 71 40
29 Ethereal
ou Fatty
0.241 < X%
ou nR=Cp = 16.0
ou nOHs < 12.0
et nHet < 2.0
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
33.33 183 254 478
30 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
31 Balsamic
ou Mossy
1.0 < nHet < 7.0
et 16.5 < H% < 30.0
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 16.0 < nRCOOH < 34.0
ou 49.0 < nCs < 50.0
33.07 84 163 175
32 Camphor
et Fruity
5.042 < Sv < 5.32
et nHet < 0.0
ou 1.125 < Ui < 1.132
et 9.0 < nArCOOR < 14.0
et TPSA(Tot) < 0.485
32.81 21 63 22
33 Musk
ou Orange-blossom
14.0 < nCL
et 3.462 < Ui < 3.889
ou 3.116 < TPSA(Tot) < 3.122
et 30.0 < nR=Cp < 94.0
32.67 33 77 57
34 Rose
ou Woody
20.0 < nRCOOH < 33.0
et 2.593 < Ui < 3.521
ou 152.26 < MW < 168.31
et 24.0 < nAB < 55.0
ou 0.041 < X% < 0.053
et 12.0 < nR=Cp < 69.0
ou 51.0 < nAT < 62.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 20.0 < nCs < 45.0
ou 2.0 < nCL < 27.0
32.54 304 386 852
35 Fatty
ou Herbaceous
21.0 < H% < 22.0
ou 15.0 < nOHs < 23.0
et 143.2 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet < 10.0
ou 4.765 < Sv < 5.458
ou nAT = 23.0
et 0.98 < Ui < 3.601
ou nCL = 19.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
32.21 392 460 1149
36 Buterry
ou Camphor
5.342 < Sv < 25.383
et nOHs < 13.0
ou 152.26 < MW < 154.28
et X% < 0.111
et TPSA(Tot) < 0.348
ou 2.124 < Ui < 2.125
et 8.0 < nRCOOH < 17.0
31.81 35 94 51
37 Camphor
ou Hay
7.0 < nC < 12.0
et H% < 14.5
et X% < 0.037
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 128.24
ou 2.675 < Ui < 2.677
et 5.042 < Sv < 6.079
31.53 35 88 58
38 Citrus
ou Orris
nCL = 10.0
et 13.0 < nOHs < 23.0
ou 39.0 < nR=Cp < 43.0
et nR03 < 1.0
et 0.713 < TPSA(Tot) < 2.442
ou nAT = 49.0
et Sv < 6.01
ou MW = 218.37
ou 0.278 < X% < 0.28
31.29 46 95 98
39 Citrus
ou Orris
nCL = 10.0
et 13.0 < nOHs < 23.0
ou 39.0 < nR=Cp < 43.0
et nR03 < 1.0
et 0.713 < TPSA(Tot) < 2.442
ou MW = 218.37
ou nAT = 49.0
et Sv < 6.01
ou 0.278 < X% < 0.28
31.29 46 95 98
40 Nut
ou Pineapple
5.384 < Sv < 6.152
et nHet = 1.0
et 0.095 < X% < 0.258
et 1.588 < Ui < 2.668
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
ou MW = 152.21
ou TPSA(Tot) = 2.933
31.16 48 99 103
41 Almond
ou Camphor
112.19 < MW < 156.3
et 18.0 < nO < 31.0
et N% < 3.0
et X% < 0.05
et 11.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.606
ou nAT < 9.0
et 3.0 < H% < 14.0
et nR03 < 1.0
31.09 37 90 66
42 Balsamic 6.159 < Sv < 8.008
et 8.0 < nHet
ou MW = 206.31
et 21.0 < nR=Cp < 51.0
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et 0.103 < X%
ou nRCOOH = 36.0
et nR03 = 1.0
ou 2.841 < Ui < 2.848
et nArOH = 5.0
31.03 63 152 114
43 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nO < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
30.9 17 26 46
44 Lilly
ou Musk
30.0 < nO
et 3.593 < Ui < 3.737
ou 1.479 < TPSA(Tot) < 1.511
et X% < 0.132
ou MW = 192.28
et 27.0 < nR=Cp
30.76 28 77 42
45 Lilly
ou Musk
30.0 < nAB
et 3.593 < Ui < 3.737
ou 1.479 < TPSA(Tot) < 1.511
et X% < 0.132
ou MW = 192.28
et 27.0 < nR=Cp
30.76 28 77 42
46 Creamy
ou Ethereal
32.05 < MW < 146.21
et nO < 23.0
et H% < 10.0
et 2.775 < Ui < 3.485
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.089 < TPSA(Tot) < 2.107
et nHet < 2.0
ou 6.0 < nR03 < 7.0
ou 34.0 < nR=Cp < 35.0
et nArNHR < 3.0
30.56 92 172 221
47 Almond
ou Phenolic
6.0 < nHet < 7.0
et N% < 2.0
et nR03 = 1.0
ou 0.283 < Ui < 0.32
et X% < 0.077
et TPSA(Tot) < 1.055
ou 180.2 < MW < 180.27
et nR=Cp < 23.0
et nArCOOR < 17.0
30.55 22 48 46
48 Almond
ou Medicinal
6.431 < Sv
et N% < 1.0
et 16.0 < nCs < 23.0
ou 152.16 < MW < 152.21
ou X% = 0.04
ou 2.082 < Ui < 2.084
et 4.0 < nHet
et TPSA(Tot) < 0.81
ou nAT < 9.0
et 4.0 < nArNHR
30.55 33 65 76
49 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
50 Minty
ou Vanilin
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
ou 1.695 < Ui < 1.709
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
30.28 43 97 88
51 Caramelic
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.22 159 276 409
52 Geranium
ou Woody
152.26 < MW < 266.47
et 6.0 < nCL < 10.0
et 11.0 < H% < 22.0
et X% < 0.114
et 13.0 < nR=Cp < 36.0
et 3.0 < nArOH < 4.0
ou Sv = 7.009
ou 61.0 < nAT < 62.0
ou 2.771 < TPSA(Tot) < 2.783
30.12 116 242 259
53 Herbaceous
ou Waxy
140.25 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet
et 11.0 < H% < 22.0
ou 4.76 < Sv < 5.13
ou nCs = 41.0
et 0.98 < Ui < 3.537
ou nAT = 12.0
ou nAB = 48.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou 3.824 < TPSA(Tot)
30.04 356 414 1127
54 Anisic
ou Ethereal
nAT < 30.0
et 1.859 < Ui < 2.415
ou H% < 8.0
et nOHs < 14.0
ou 129.17 < MW < 130.16
ou 1.342 < TPSA(Tot) < 1.36
et nO < 23.0
ou 6.388 < Sv < 6.394
ou 0.267 < X% < 0.269
et 27.0 < nCs < 32.0
30.03 94 174 233
55 Pineapple 172.25 < MW < 172.3
ou 18.0 < nCs < 20.0
et 5.384 < Sv < 5.661
ou 2.083 < TPSA(Tot) < 2.107
et 0.136 < X% < 0.25
et nCsp2 = 1.0
et Ui < 2.668
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et 2.0 < nR03 < 3.0
30.0 24 52 52
56 Berry
ou Herbaceous
0.265 < X% < 0.31
et 23.0 < nCs < 41.0
et 5.0 < nArOH
et 1.055 < Ui < 3.471
ou 126.12 < MW < 129.23
ou H% = 11.0
et 5.13 < Sv < 11.263
et 1.0 < nHet < 11.0
ou 2.0 < nR05
ou 3.925 < TPSA(Tot)
29.94 300 397 905
57 Oily
ou Tobacco
22.0 < nAT < 48.0
ou 2.662 < TPSA(Tot) < 2.714
et 9.0 < N%
ou 140.25 < MW < 146.21
ou 34.0 < nAB < 41.0
et 6.112 < Sv < 7.085
et 0.025 < X% < 0.196
ou 30.0 < H% < 36.0
ou nR=Cp = 7.0
29.82 136 265 327
58 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
59 Herbaceous
ou Pineapple
116.18 < MW < 249.39
et 23.0 < nAT < 51.0
et 0.036 < X% < 0.263
ou 8.009 < Sv < 9.376
ou 0.606 < Ui < 0.713
ou 3.092 < TPSA(Tot) < 3.133
et 6.0 < H% < 23.0
ou N% = 12.0
ou 58.0 < nCs
29.73 336 407 1059
60 Apricot
ou Waxy
4.76 < Sv < 5.394
et 0.233 < X% < 0.304
et nArNHR = 3.0
et nArOH < 4.0
ou 2.588 < Ui < 2.589
et 26.0 < nAB < 56.0
et 10.0 < H% < 20.0
ou 17.0 < N% < 19.0
et 22.0 < nR=Cp < 131.0
29.6 45 91 106
61 Berry
ou Woody
X% < 0.083
ou 1.501 < TPSA(Tot) < 2.194
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 43.0 < nAT < 46.0
et N% < 5.0
ou nCs = 33.0
et 152.26 < MW
et 29.0 < nAB
ou 7.342 < Sv < 7.393
ou H% = 15.5
29.56 128 266 295
62 Grape
ou Woody
11.0 < nR=Cp < 36.0
et 14.0 < nArCOOR < 21.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 152.26 < MW < 290.54
et 5.042 < Sv < 6.409
et 0.118 < X% < 0.299
ou nAT = 46.0
ou 50.0 < nAB < 51.0
ou 2.64 < TPSA(Tot) < 2.646
29.49 105 240 221
63 Orange-blossom
ou Woody
14.0 < nCL < 27.0
et 4.0 < nArNHR
ou 152.26 < MW < 168.31
et X% < 0.133
ou 50.0 < nAB < 54.0
ou 66.0 < nR=Cp < 67.0
ou 2.64 < TPSA(Tot) < 2.646
et 20.0 < nO
et 5.0 < nArOH
29.47 135 248 345
64 Ethereal
ou Orange
H% < 8.0
ou 0.227 < X%
ou 1.524 < TPSA(Tot) < 1.551
et 2.0 < nArCOOR < 14.0
ou nR=Cp = 39.0
et MW < 170.33
29.37 94 176 238
65 Caramelic 10.0 < nO < 17.0
et H% < 12.5
et 15.0 < nCs < 20.0
ou MW = 182.24
ou Sv = 6.329
et nHet < 6.0
et 8.0 < nR=Cp < 30.0
ou nR05 = 2.0
ou 2.43 < Ui < 2.435
29.34 27 55 64
66 Ambre
ou Green
4.94 < Sv < 4.983
ou 21.0 < nOHs < 24.0
et 27.0 < nR=Cp < 65.0
ou 162.25 < MW < 198.28
ou 22.0 < nAB < 23.0
ou nArNHR = 3.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.338
ou 53.0 < nAT < 55.0
ou nC = 18.0
29.21 324 393 1040
67 Apple 8.0 < H% < 10.0
ou 44.0 < nR=Cp < 47.0
et 5.324 < Sv < 5.88
et nR03 = 2.0
et 1.475 < Ui < 2.842
ou 238.36 < MW < 238.41
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
29.16 28 56 68
68 Apple 8.0 < H% < 10.0
ou 44.0 < nR=Cp < 47.0
et 5.324 < Sv < 5.88
et 0.182 < X% < 0.28
et nR03 = 2.0
et 1.475 < Ui < 2.842
ou 238.36 < MW < 238.41
et nArNHR < 3.0
29.16 28 56 68
69 Camphor
ou Metallic
5.042 < Sv < 5.774
et 7.0 < H% < 13.0
et X% < 0.045
et 24.0 < nR=Cp < 65.0
et TPSA(Tot) < 0.485
29.12 30 88 45
70 Animal
ou Camphor
N% < 1.0
et X% < 0.036
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
ou 148.23 < MW < 149.26
ou 1.682 < Ui < 1.695
et nR03 < 1.0
28.81 51 117 111
71 Nut
ou Waxy
4.76 < Sv < 5.458
et 0.24 < X%
et nArOH < 4.0
ou 2.21 < Ui < 2.221
ou 2.048 < TPSA(Tot) < 2.057
et 130.26 < MW < 240.48
et 26.0 < nAT < 64.0
ou 16.0 < N% < 17.0
et 17.0 < nR=Cp < 131.0
28.8 53 110 127
72 Medicinal 0.04 < X% < 0.095
et nCar = 3.0
ou 108.1 < MW < 108.15
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
ou 2.082 < Ui < 2.084
et 5.867 < Sv < 9.008
et TPSA(Tot) < 0.868
28.78 19 41 44
73 Medicinal 0.04 < X% < 0.095
et nCar = 3.0
ou 108.1 < MW < 108.15
et 5.867 < Sv < 9.008
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
28.78 19 41 44
74 Gassy
ou Smoky
7.0 < nAT < 20.0
et X% < 0.125
et nR03 < 1.0
et nR=Cp < 11.0
ou 140.3 < MW < 142.22
ou 1.011 < Ui < 1.014
et 5.0 < H% < 13.0
ou 0.713 < TPSA(Tot) < 0.785
et 7.0 < nO < 23.0
28.57 26 56 61
75 Buterry
ou Pineapple
22.0 < nO < 25.0
et nCL < 9.0
et nHet = 1.0
ou X% = 0.176
ou 82.0 < nR=Cp < 90.0
ou 2.075 < TPSA(Tot) < 2.107
et 5.301 < Sv < 6.564
et 2.0 < nR03
ou 128.14 < MW < 128.24
et 30.0 < nAB < 42.0
28.57 34 80 73
76 Banana
ou Waxy
4.76 < Sv < 5.394
et 0.237 < X% < 0.304
et nArNHR < 3.0
et nArOH < 4.0
ou MW = 144.24
ou 2.511 < TPSA(Tot) < 2.526
et 10.0 < H% < 20.0
ou 131.0 < nR=Cp < 158.0
et 2.246 < Ui < 3.537
28.48 47 93 119
77 Ethereal
ou Honey
N% = 10.0
ou 0.156 < X% < 0.185
ou nPyridines < 2.0
et 27.0 < nO < 30.0
et 13.0 < nOHs < 23.0
ou 216.31 < MW < 218.32
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 79.0 < nR=Cp < 84.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
ou TPSA(Tot) = 0.067
28.47 123 199 356
78 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
ou nAB = 38.0
28.46 279 365 894
79 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou nAB = 38.0
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
28.46 279 365 894
80 Hyacinth
ou Medicinal
nHet = 6.0
et nR03 = 1.0
et 4.0 < nArNHR
ou 152.16 < MW < 152.21
ou 9.008 < Sv < 11.441
ou 2.082 < Ui < 2.084
et X% < 0.107
ou 0.985 < TPSA(Tot) < 1.014
et 8.0 < nCL < 15.0
28.44 31 72 68
81 Honey 27.0 < nAT < 30.0
et 10.0 < nCL < 13.0
ou 272.42 < MW < 282.36
et 7.0 < nHet
et 0.15 < X% < 0.217
et nR03 = 2.0
ou 5.394 < Sv < 5.399
ou TPSA(Tot) = 0.067
et 4.0 < nArNHR
27.84 22 56 45
82 Oily
ou Tea
Sv < 5.399
et 30.0 < nAT
et 2.0 < N%
et 0.094 < X% < 0.189
et 1.252 < TPSA(Tot)
27.82 106 247 240
83 Caramelic
ou Tarry
10.0 < H% < 12.5
et 18.0 < nCs < 20.0
et 9.0 < nR=Cp < 18.0
ou MW = 182.24
ou 6.329 < Sv < 6.389
ou nR05 = 2.0
ou 1.05 < TPSA(Tot) < 1.055
et 11.0 < nAT < 37.0
ou 2.43 < Ui < 2.435
27.81 37 77 93
84 Ethereal
ou Spicy
13.0 < nR=Cp < 28.0
ou nOHs < 9.0
et 32.0 < nAT < 43.0
et TPSA(Tot) < 1.557
ou 172.35 < MW < 178.25
ou 6.056 < Sv < 6.072
ou 2.596 < Ui < 2.625
et H% < 19.5
et 2.0 < nRCOOH < 24.0
27.76 191 274 605
85 Lillac
ou Medicinal
nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 108.1 < MW < 184.68
27.65 26 57 63
86 Plum
ou Rose
15.0 < H% < 29.0
et 5.0 < N% < 14.0
et 0.125 < X% < 0.257
et 2.549 < Ui < 3.521
ou MW = 170.33
ou 5.127 < Sv < 5.13
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 22.0 < nAT
et 18.0 < nCs < 45.0
27.65 112 195 322
87 Minty
ou Phenolic
X% < 0.042
et 9.0 < nR=Cp < 20.0
ou 100.18 < MW < 100.23
et nR03 = 1.0
et 11.0 < nRCOOH < 19.0
ou 0.606 < TPSA(Tot) < 0.641
et H% < 15.0
ou nAT = 17.0
et 10.0 < nCs < 25.0
et Ui < 2.119
27.51 41 95 95
88 Fruity
et Pineapple
172.25 < MW < 172.3
ou 12.0 < nOHs < 13.0
et 5.384 < Sv < 5.661
et 0.16 < X% < 0.258
et nCar < 3.0
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
27.39 20 47 46
89 Minty
ou Nut
11.0 < nC
et X% < 0.04
et 14.0 < nArCOOR < 15.0
ou nR=Cp = 10.0
ou 3.116 < Ui < 3.121
et H% < 17.0
ou 107.12 < MW < 107.17
ou Sv = 6.072
ou 1.365 < TPSA(Tot) < 1.371
et 5.0 < N% < 9.0
27.1 45 118 93
90 Minty
ou Nut
11.0 < nC
et X% < 0.04
et 14.0 < nArCOOR < 15.0
ou 107.12 < MW < 107.17
ou nR=Cp = 10.0
ou 3.116 < Ui < 3.121
et H% < 17.0
ou Sv = 6.072
ou 1.365 < TPSA(Tot) < 1.371
et 5.0 < N% < 9.0
27.1 45 118 93
91 Creamy
ou Minty
150.24 < MW < 156.3
et 0.154 < X% < 0.302
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 3.0
et nOHs < 15.0
ou Sv = 5.585
ou 1.695 < Ui < 1.709
ou 1.506 < TPSA(Tot) < 1.513
26.82 44 99 109
92 Brandy
ou Waxy
4.76 < Sv < 5.394
et 3.0 < N%
et 0.24 < X% < 0.304
et nArOH < 4.0
ou 3.118 < TPSA(Tot) < 3.127
et 2.291 < Ui < 3.296
ou 64.0 < nAT < 67.0
ou 106.0 < nR=Cp < 108.0
26.79 41 81 113
93 Piney
ou Waxy
Sv < 6.169
et 35.0 < nAT
et nHet < 1.0
et 0.188 < X% < 0.282
et nArOH < 4.0
ou 210.35 < MW < 210.4
ou 57.0 < nO < 58.0
ou 3.289 < Ui < 3.297
ou TPSA(Tot) = 0.98
26.7 43 92 112
94 Berry
ou Fatty
0.241 < X% < 0.31
ou 2.161 < Ui < 2.53
et 4.765 < Sv < 5.832
et 19.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.269 < TPSA(Tot) < 3.622
ou 112.19 < MW < 114.21
et nHet < 2.0
et 3.0 < N%
et nArNHR < 3.0
26.56 89 157 267
95 Metallic
ou Woody
4.0 < N% < 11.0
et X% < 0.083
et 3.0 < nArOH < 4.0
ou H% = 15.5
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
26.29 137 245 413
96 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 9.0 < N% < 20.0
et 0.244 < X% < 0.31
ou MW = 112.19
ou 2.365 < Ui < 2.372
ou 1.992 < TPSA(Tot) < 1.995
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
26.14 57 113 162
97 Mushroom
ou Winey
0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.258
et 11.0 < H% < 22.0
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
et 1.0 < nCsp2
et 0.948 < TPSA(Tot) < 3.133
ou 88.17 < MW < 90.14
26.12 64 130 179
98 Jasmin
ou Minty
21.0 < nO < 36.0
et 15.0 < nOHs < 19.0
ou N% < 1.0
et 150.19 < MW < 156.3
et X% < 0.074
ou nR=Cp = 10.0
et Ui < 2.119
ou 5.952 < Sv < 5.96
ou TPSA(Tot) = 1.84
25.92 35 100 70
99 Lilly
ou Winey
34.0 < nAT
et 0.238 < X% < 0.311
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 1.98
et 4.0 < N% < 15.0
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.308
et 1.0 < nCsp2
et 21.0 < nCs < 43.0
et 24.0 < nR=Cp
ou MW = 144.24
25.63 71 139 209
100 Apple
ou Grape
172.3 < MW < 190.22
et 2.0 < N% < 11.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et 39.0 < nR=Cp < 47.0
et 15.0 < nOHs < 23.0
ou 5.544 < Sv < 5.548
ou 1.962 < Ui < 1.98
et 0.182 < X% < 0.28
ou 2.614 < TPSA(Tot) < 2.619
et nArNHR < 3.0
25.6 32 73 84
101 Fatty
ou Geranium
4.765 < Sv < 5.809
et 22.0 < nAT < 78.0
et 5.0 < nHet < 8.0
et 0.208 < X% < 0.31
et nArNHR < 3.0
ou 182.28 < MW < 182.29
et 3.0 < N%
25.56 91 132 315
102 Buterry
ou Woody
2.0 < nHet < 3.0
et nArOH = 5.0
ou 33.0 < nCs < 34.0
ou 13.0 < nR=Cp < 23.0
ou 3.62 < Ui < 3.746
et 0.087 < X% < 0.299
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 11.0 < H% < 28.0
et 3.0 < nCar < 6.0
25.48 106 251 271
103 Lilly
ou Pineapple
5.324 < Sv < 5.661
et 4.0 < N% < 8.0
et 0.154 < X% < 0.258
et 12.0 < nOHs < 15.0
ou 3.249 < Ui < 3.251
ou 2.434 < TPSA(Tot) < 2.438
et 2.0 < nR03
25.43 29 77 66
104 Balsamic
ou Hay
5.0 < nHet
ou Ui < 0.0
et 16.5 < H% < 30.0
et 0.059 < X% < 0.212
et 20.0 < nR=Cp < 54.0
ou 136.16 < MW < 136.21
ou nAT = 12.0
et 6.079 < Sv < 11.148
et nArOH = 5.0
ou nRCOOH = 36.0
25.35 89 174 266
105 Honey
ou Plum
3.0 < N% < 7.0
et 1.0 < nCsp2 < 2.0
ou 55.0 < nR=Cp < 59.0
et 7.0 < nHet < 14.0
et 16.0 < H% < 26.0
et 0.156 < X% < 0.231
et nR03 = 2.0
ou 5.394 < Sv < 5.399
ou TPSA(Tot) = 0.067
et 4.0 < nArNHR
25.17 35 75 99
106 Orris
ou Winey
8.0 < N%
et 2.0 < nR03 < 4.0
et 2.62 < Ui < 3.269
ou 1.935 < TPSA(Tot) < 1.98
et 0.077 < X% < 0.143
et 14.0 < nOHs < 27.0
ou 146.16 < MW < 146.21
ou 4.898 < Sv < 4.908
ou 94.0 < nR=Cp < 106.0
25.17 71 131 222
107 Green
ou Tarry
5.135 < Sv < 6.71
ou nCsp2 < 0.0
25.15 329 378 1259
108 Metallic
ou Spicy
4.798 < Sv < 5.88
et 1.0 < nHet < 2.0
et 0.037 < X% < 0.162
et 1.525 < Ui < 3.088
et 0.13 < TPSA(Tot) < 2.279
ou MW = 204.39
ou nR=Cp = 10.0
et 15.0 < nCs < 33.0
et nSH < 9.0
25.14 85 155 268
109 Anisic
ou Honey
21.0 < nAB < 26.0
et 10.0 < nCL < 13.0
et 1.307 < TPSA(Tot) < 2.121
ou 272.42 < MW < 282.36
ou X% = 0.185
et 6.0 < nHet < 14.0
ou 5.394 < Sv < 5.399
ou 1.377 < Ui < 1.447
et 22.0 < nRCOOH < 31.0
et 4.0 < nArNHR
25.0 36 86 94
110 Almond
ou Rose
6.0 < nHet < 13.0
ou 37.0 < nR=Cp < 96.0
et 2.678 < Ui < 3.515
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 2.0 < N% < 11.0
et 0.067 < X% < 0.242
ou 122.18 < MW < 123.12
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nAT = 57.0
ou 3.0 < nCL < 29.0
24.88 112 200 362
111 Hay
ou Medicinal
MW = 152.21
ou 7.303 < Sv < 9.275
et 3.0 < nHet < 8.0
et X% < 0.105
et 11.0 < nOHs < 18.0
24.5 25 63 64
112 Honey
ou Jasmin
4.0 < nHet < 8.0
et 16.0 < H% < 18.0
et 0.133 < X% < 0.238
et nR03 = 2.0
et 15.0 < nOHs < 28.0
ou 272.42 < MW < 282.36
ou 1.377 < Ui < 1.447
et 5.76 < Sv < 8.792
ou 79.0 < nR=Cp < 84.0
24.32 36 85 99
113 Orange-blossom
ou Spicy
120.16 < MW < 194.25
et 7.0 < nHet
et 0.037 < X% < 0.162
ou 6.01 < Sv < 6.072
ou 27.0 < H% < 36.0
et 12.0 < nArCOOR < 34.0
et 22.0 < nOHs < 27.0
et 2.229 < TPSA(Tot) < 2.975
24.17 81 158 258
114 Acid
ou Apple
5.324 < Sv < 5.88
et 7.0 < H% < 15.0
et 0.2 < X%
et nR03 = 2.0
ou MW = 102.15
et 0.348 < Ui < 2.857
ou 75.0 < nR=Cp < 76.0
et nArNHR < 3.0
23.64 35 66 117
115 Banana
ou Citrus
10.0 < H% < 16.0
et nArNHR = 3.0
ou MW = 238.41
et 24.0 < nR=Cp < 42.0
ou X% = 0.038
et 4.787 < Sv < 5.741
et 13.0 < nC < 16.0
ou 3.107 < Ui < 3.118
et 13.0 < nArCOOR
23.61 51 108 159
116 Apple
ou Mushroom
5.301 < Sv < 5.661
et 0.2 < X% < 0.275
et nR03 = 2.0
et 1.189 < TPSA(Tot) < 2.619
ou 238.36 < MW < 238.41
et nArNHR < 3.0
ou 2.533 < Ui < 2.543
et 5.0 < N%
23.48 31 72 91
117 Animal
ou Medicinal
5.819 < Sv < 9.23
et 26.0 < nO < 41.0
et 4.0 < nHet
et X% < 0.053
ou 252.44 < MW < 253.32
ou 3.656 < Ui < 3.669
23.37 36 92 98
118 Medicinal
ou Tobacco
6.342 < Sv
et 7.0 < nCL < 12.0
et nR=Cp < 14.0
et Ui < 1.27
ou 152.16 < MW < 152.21
ou X% = 0.04
et N% < 2.0
23.35 32 74 95
119 Anisic
ou Rose
5.752 < Sv < 6.937
et 6.0 < nHet < 7.0
ou 38.0 < nAT < 39.0
ou 50.0 < nR=Cp < 96.0
et 0.763 < Ui < 3.394
ou 51.0 < nO < 52.0
et 1.0 < nR03 < 2.0
ou 1.0 < nR07 < 3.0
et 18.0 < nCs < 45.0
23.3 131 206 487
120 Peachy
ou Vanilin
6.909 < Sv
et 19.0 < nO < 22.0
et nCL < 12.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
22.97 17 45 46
121 Animal
ou Sulfuraceous
X% < 0.115
et 1.0 < nR03 < 3.0
ou 244.41 < MW < 254.46
et 22.0 < nAB < 35.0
et 1.644 < Ui < 3.398
ou 5.741 < Sv < 5.747
22.93 25 63 71
122 Brandy
ou Pineapple
0.219 < X% < 0.289
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou TPSA(Tot) = 1.649
et 5.301 < Sv < 5.787
et 1.0 < nHet < 4.0
ou 2.309 < Ui < 2.317
et 130.21 < MW < 254.46
et nArNHR < 3.0
22.91 33 70 107
123 Animal
ou Hyacinth
6.0 < nHet
et 2.0 < nR03 < 3.0
et 11.0 < nR=Cp < 15.0
ou 244.41 < MW < 253.32
ou 5.741 < Sv < 5.747
ou X% = 0.152
ou 3.656 < Ui < 3.669
ou 2.667 < TPSA(Tot) < 2.687
et 13.0 < H%
22.85 40 82 133
124 Ambre
ou Honey
5.966 < Sv < 7.393
et 8.0 < nHet
et 24.0 < nR=Cp < 59.0
ou 254.46 < MW < 256.43
ou 2.702 < Ui < 2.704
et 2.0 < nR03
ou 0.282 < X% < 0.283
et 25.0 < nAB < 48.0
ou TPSA(Tot) = 0.067
22.64 36 93 102
125 Gassy
ou Peperry
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.244 < Ui < 2.248
et N% < 5.0
et 8.0 < nR=Cp < 27.0
22.54 23 61 64
126 Earthy
ou Medicinal
6.0 < nHet < 15.0
et 0.037 < X% < 0.154
et nCsp2 < 0.0
ou 132.17 < MW < 134.19
ou 9.008 < Sv < 9.275
ou 3.157 < Ui < 3.172
ou 3.212 < TPSA(Tot) < 3.213
et 12.0 < H%
et 5.0 < nArOH
22.36 51 124 155
127 Medicinal
ou Piney
13.0 < H% < 16.0
et N% < 3.0
et 0.025 < X% < 0.095
et 23.0 < nCs < 30.0
et TPSA(Tot) < 1.014
ou 108.1 < MW < 108.15
ou Sv = 5.544
ou 1.031 < Ui < 1.06
et 4.0 < nArNHR
22.31 27 70 78
128 Earthy
ou Sandalwood
35.0 < nCs < 41.0
et 3.048 < Ui < 3.434
ou 0.063 < X% < 0.067
et 170.28 < MW < 248.4
ou Sv = 5.458
ou 3.212 < TPSA(Tot) < 3.213
et 18.0 < nR=Cp < 49.0
ou 51.0 < nO < 53.0
et 7.0 < nSH < 12.0
22.14 31 89 82
129 Berry
ou Vanilin
3.0 < N% < 4.0
et 0.125 < X% < 0.143
et 15.0 < nArCOOR < 21.0
ou MW = 152.16
ou Sv = 6.909
et nAT < 34.0
et 2.0 < nR03
et Ui < 2.874
et TPSA(Tot) < 2.194
22.12 25 70 68
130 Piney
ou Rose
Sv < 5.952
et 26.0 < nO
et 2.0 < N%
et 2.677 < Ui < 3.521
ou 190.26 < MW < 192.28
ou 25.0 < H% < 29.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 22.0 < nCs < 45.0
ou 1.0 < nR07 < 3.0
et 22.0 < nAT < 62.0
22.12 121 205 463
131 Piney
ou Rose
Sv < 5.952
et 26.0 < nO
et 2.0 < N%
et 2.677 < Ui < 3.521
ou 25.0 < H% < 29.0
et 22.0 < nCs < 45.0
ou 190.26 < MW < 192.28
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 22.0 < nAT < 62.0
22.12 121 205 463
132 Caramelic
ou Metallic
100.13 < MW < 128.19
et 26.0 < nAB < 43.0
ou nHet = 12.0
et 6.446 < Sv < 11.622
ou X% = 0.15
ou 2.43 < Ui < 2.435
ou 2.223 < TPSA(Tot) < 2.229
et nAT < 34.0
21.91 32 77 101
133 Animal
ou Phenolic
108.15 < MW < 166.14
et 6.0 < nHet
et X% < 0.08
et 9.0 < nR=Cp < 20.0
et TPSA(Tot) < 0.868
ou nCs = 44.0
ou 3.656 < Ui < 3.691
et N% < 5.0
21.85 33 75 109
134 Leafy
ou Pineapple
5.191 < Sv < 5.766
et 4.0 < nR=Cp < 43.0
ou MW = 144.24
ou 2.099 < TPSA(Tot) < 2.108
et 30.0 < nAT < 49.0
ou 0.226 < X% < 0.227
et 1.963 < Ui < 3.034
ou nCs = 43.0
et 4.0 < N% < 13.0
21.6 43 116 126
135 Brandy
ou Honey
2.0 < nR03
et 23.0 < nOHs
et 2.802 < TPSA(Tot) < 3.244
ou nO = 24.0
et 0.15 < X% < 0.295
ou MW = 176.23
et 6.191 < Sv < 7.3
et 2.317 < Ui < 3.394
ou 79.0 < nR=Cp < 84.0
21.35 22 74 51
136 Animal
ou Earthy
17.0 < nCL < 19.0
ou 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 5.51 < Sv < 7.198
et 0.156 < X% < 0.22
et 4.0 < nArNHR
ou 252.44 < MW < 253.32
ou 60.0 < nAT < 61.0
ou nR=Cp = 29.0
et 14.0 < H% < 28.0
ou 3.656 < Ui < 3.669
21.01 54 134 177
137 Gassy
ou Tobacco
5.724 < Sv < 11.441
et 12.0 < nAT < 23.0
et X% < 0.133
et 7.0 < nRCOOH < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.189
ou 134.24 < MW < 135.23
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
ou 2.244 < Ui < 2.248
20.88 33 80 111
138 Leafy
ou Pear
5.191 < Sv < 5.88
et 44.0 < nR=Cp < 77.0
ou 168.25 < MW < 168.26
et 0.175 < X% < 0.229
ou 1.717 < TPSA(Tot) < 1.733
et 5.0 < N% < 10.0
ou 3.036 < Ui < 3.048
20.74 28 87 76
139 Nut
ou Orange
8.0 < N%
ou 32.0 < nR=Cp < 33.0
et 4.983 < Sv < 5.32
et 2.47 < Ui < 3.212
ou 1.963 < TPSA(Tot) < 1.995
et 0.133 < X% < 0.283
ou MW = 138.18
et 1.0 < nHet < 6.0
20.68 30 79 96
140 Berry
ou Peachy
5.39 < Sv < 6.009
et nR03 = 2.0
ou 160.23 < MW < 164.22
et 19.0 < nR=Cp < 33.0
et 2.187 < Ui < 2.75
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.468
et 22.0 < nCs < 27.0
ou X% = 0.188
et 1.0 < nCsp2 < 2.0
et nOHs < 17.0
19.64 22 63 71
141 Ambre
ou Orange
37.0 < nAB
et 0.073 < X% < 0.225
et 27.0 < nR=Cp < 65.0
ou 2.093 < TPSA(Tot) < 2.132
et 3.0 < N% < 5.0
et 2.468 < Ui < 3.656
ou 284.54 < MW < 294.34
ou Sv = 5.01
et 28.0 < nO < 56.0
19.54 34 69 139
142 Earthy
ou Phenolic
60.0 < nAT < 61.0
ou nHet = 6.0
ou 3.157 < Ui < 3.172
ou 1.098 < TPSA(Tot) < 1.124
et 10.0 < H% < 22.0
et 5.0 < N% < 9.0
18.6 40 107 148
143 Apple
ou Jasmin
4.0 < N% < 7.0
ou 60.0 < nR=Cp < 79.0
et 5.509 < Sv < 6.131
et 0.182 < X% < 0.275
ou nAB = 35.0
et 1.0 < nHet < 4.0
et nArNHR < 3.0
ou MW = 172.3
et 2.0 < nR03
et 0.485 < TPSA(Tot) < 3.115
18.51 35 85 139
144 Aldehydic
ou Leafy
0.176 < X% < 0.275
et 15.0 < nOHs < 21.0
et 2.784 < Ui < 3.048
ou 168.25 < MW < 168.31
et 37.0 < nR=Cp
ou 5.76 < Sv < 5.766
et 5.0 < N% < 11.0
18.36 27 79 95
145 Orange
ou Pear
4.798 < Sv < 6.18
et 8.0 < N% < 10.0
et 0.227 < X% < 0.27
ou 2.468 < Ui < 2.471
et 24.0 < nR=Cp < 59.0
ou 196.27 < MW < 196.32
ou 3.301 < TPSA(Tot) < 3.349
18.0 27 55 122
146 Anisic
ou Creamy
8.0 < nC < 13.0
ou 3.486 < Ui < 3.51
et MW < 176.23
et 11.0 < nCL < 13.0
et 0.043 < X% < 0.154
et 0.948 < TPSA(Tot) < 2.012
ou Sv = 5.585
et nOHs < 17.0
17.24 20 58 78
147 Apricot
ou Leafy
1.0 < nHet < 6.0
et 0.185 < X% < 0.286
et nR03 = 2.0
et 2.303 < Ui < 3.269
ou 5.76 < Sv < 5.766
ou 111.0 < nR=Cp < 124.0
et 5.0 < N% < 13.0
ou nCs = 19.0
et 1.031 < TPSA(Tot) < 3.64
17.2 43 92 201
148 Orange
ou Peachy
Sv < 6.104
et 1.0 < nHet < 7.0
et 3.0 < N%
et 0.231 < X% < 0.27
et 20.0 < nR=Cp < 49.0
ou 56.0 < nAT < 59.0
et 2.405 < Ui < 3.601
et 1.925 < TPSA(Tot) < 3.183
16.66 20 51 89
149 Orange
ou Peachy
Sv < 6.104
et 14.0 < H% < 20.0
et 3.0 < N%
et 0.227 < X% < 0.25
et 20.0 < nR=Cp < 109.0
ou MW = 184.31
et 14.0 < nArCOOR < 26.0
et 1.963 < TPSA(Tot)
16.66 18 51 75

Qualités

Hay Acid Apricot Banana Balsamic Leafy Lillac Honey Plum Apple Waxy Fruity Smoky Woody Medicinal Orange-blossom Geranium Sandalwood Creamy Mushroom Peachy Jasmin Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Aldehydic Piney Pineapple Orange Gassy Lilly Peperry Musk Ethereal Sulfuraceous Brandy Winey Tea Ambre Metallic Mossy Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Orris Grape Spicy Green Phenolic Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Berry Herbaceous Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

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