Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 12:09:21
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
140.2 < MW < 249.39
ou 7.0 < nOHs < 12.0
ou 3.113 < TPSA(Tot) < 3.133
et 0.074 < X% < 0.3
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.0 < nR03 < 7.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
et 0.713 < Ui
ou 26.0 < nC
ou nO = 15.0
57.88 734 872 1130
2 Camphor
ou Fruity
ou Herbaceous
136.26 < MW < 158.22
ou 12.0 < nCL < 17.0
ou nArNHR < 3.0
ou 2.913 < TPSA(Tot) < 3.291
et 19.0 < nAT < 56.0
et 0.348 < Ui < 3.471
ou 7.0 < nOHs < 12.0
et 8.0 < nArCOOR < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
et 15.0 < nO < 55.0
57.28 810 881 1343
3 Fruity
ou Rose
ou Woody
nBT < 0.0
ou 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
et 102.2 < MW < 276.46
et 0.022 < X%
ou nOxolanes = 4.0
et nROR < 1.0
ou 16.0 < nArCOOR < 22.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
ou 44.0 < nCs < 45.0
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
56.0 779 863 1307
4 Fruity
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 5.0 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.76 < Sv < 5.32
et 1.199 < Ui < 3.746
ou nRCOOH = 33.0
et 100.18 < MW < 340.66
ou nC = 28.0
ou nR=Cp = 8.0
55.59 705 808 1165
5 Citrus
ou Fruity
ou Woody
1.0 < nArCO < 2.0
et 2.099 < Ui < 3.43
ou 9.0 < nOHs < 14.0
et 11.0 < nR=Cp < 91.0
ou nAB = 18.0
ou 41.0 < nCs < 42.0
et 17.0 < nAT < 61.0
et 6.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 3.698 < TPSA(Tot) < 3.729
55.39 745 815 1275
6 Fruity
ou Minty
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
et nCar < 5.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 0.348 < TPSA(Tot) < 0.485
et nHet < 8.0
et 1.0 < nR03
54.66 686 808 1133
7 Fruity
ou Spicy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp
ou 1.27 < Ui < 2.462
et 100.18 < MW < 266.47
et nHet < 8.0
et TPSA(Tot) < 3.266
ou 23.0 < nC < 24.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 2.0 < nArCOOR < 35.0
ou nOHs = 9.0
54.42 762 840 1322
8 Fruity
ou Vanilin
ou Waxy
1.0 < nHet < 8.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03 < 8.0
et nCrt = 3.0
ou 4.76 < Sv < 4.908
ou 117.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.014 < Ui < 3.551
ou 74.0 < nAT < 78.0
53.97 536 645 884
9 Fruity
ou Vanilin
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.176 < Ui
ou 0.021 < X% < 0.05
et 11.0 < nR=Cp < 117.0
et 9.0 < nOHs < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 2.0 < nArCOOR < 35.0
et nHet < 8.0
53.73 662 782 1112
10 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
et 1.0 < nR03
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
11 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 1.0 < nR03
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
12 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.014 < Ui < 3.43
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou nCs = 12.0
ou nRCOOH = 33.0
et 0.077 < X%
51.47 455 594 745
13 Fruity
ou Nut
ou Waxy
5.384 < Sv < 7.409
ou 10.0 < N%
ou 24.0 < nCs < 26.0
ou nArOH < 4.0
et 0.107 < X%
ou nR07 = 1.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03 < 8.0
et nCrt < 3.0
51.27 521 657 880
14 Floral
ou Minty
ou Winey
126.17 < MW < 126.22
ou 4.779 < Sv < 5.127
ou X% = 0.265
ou nR=Cp = 10.0
ou 14.0 < nOHs < 16.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 56.0
et nO < 48.0
ou 31.0 < H% < 36.0
ou N% = 15.0
43.58 594 638 1319
15 Caramelic
ou Floral
ou Minty
3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
ou 4.824 < Sv < 4.843
et 18.0 < nAT
et X% < 0.263
et 0.878 < Ui < 3.889
ou 212.32 < MW < 212.37
ou 9.0 < nR=Cp < 10.0
et 11.0 < nRCOOH
43.31 473 588 977
16 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
2.0 < N% < 12.0
ou nOHs < 8.0
et nO < 41.0
et Ui < 3.238
ou 120.21 < MW < 122.23
ou 53.0 < nAT < 54.0
et TPSA(Tot) < 3.044
ou nRCOOH = 26.0
et nR=Cp < 75.0
ou 47.0 < nAB < 48.0
41.68 549 614 1252
17 Ethereal
ou Green
ou Spicy
nO = 40.0
ou 3.0 < N% < 10.0
ou 0.037 < X% < 0.15
et 0.283 < Ui < 3.299
ou H% < 8.0
et nOHs < 26.0
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 32.05 < MW < 276.46
ou nAB = 42.0
ou 3.248 < TPSA(Tot) < 3.256
40.89 564 601 1342
18 Caramelic
ou Floral
ou Nut
3.0 < nHet < 15.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 152.26 < MW < 160.18
ou 4.787 < Sv < 5.059
et 16.0 < nCs
et 10.0 < nArCOOR < 34.0
ou 9.5 < H% < 10.0
40.56 443 565 970
19 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
20 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
21 Ethereal
ou Oily
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
ou 1.0 < nCsp2 < 5.0
et 6.71 < Sv < 11.441
ou nO < 11.0
et nROR = 2.0
ou 4.0 < nR03
ou nRCOOH = 24.0
et nCrt < 3.0
39.32 490 578 1158
22 Balsamic
ou Oily
ou Woody
16.5 < H% < 30.0
ou 0.229 < X% < 0.289
et 5.0 < nHet < 6.0
ou 135.23 < MW < 170.28
ou 4.824 < Sv < 4.983
et 24.0 < nAT
et 21.0 < nO
ou 3.0 < nOHs < 37.0
ou 0.606 < Ui < 0.759
et 16.0 < nCs < 63.0
39.24 480 570 1133
23 Anisic
ou Ethereal
ou Green
32.05 < MW < 132.13
ou 0.148 < X% < 0.275
ou 1.859 < Ui < 2.415
et nO < 41.0
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 2.0 < N% < 13.0
ou nHet = 6.0
ou nR=Cp < 3.0
et nCL < 18.0
et nCrt < 3.0
38.08 409 512 971
24 Ethereal
ou Oily
ou Pear
nHet = 4.0
ou 0.231 < X% < 0.31
ou 13.0 < nOHs < 37.0
et nROR < 1.0
37.32 268 388 598
25 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et nHet < 5.0
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.84 98 161 203
26 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
et nOHs < 18.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.84 98 161 203
27 Ethereal
ou Green
ou Tarry
5.135 < Sv < 6.71
ou nCsp2 < 0.0
et H% < 17.0
et 2.0 < nCrt < 3.0
et Ui < 3.338
et TPSA(Tot) < 3.044
ou nHet = 12.0
et MW < 242.45
34.59 367 505 923
28 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
11.0 < nCL < 17.0
ou nArOH = 4.0
ou 2.918 < TPSA(Tot) < 3.439
et 0.935 < Ui < 3.572
ou 126.12 < MW < 129.18
ou nAT = 20.0
ou H% = 11.0
ou nCs = 23.0
ou nR=Cp = 7.0
ou 42.0 < nRCOOH
34.01 467 501 1339
29 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.65 140 270 286
30 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
ou 2.589 < Ui < 2.59
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.65 140 270 286
31 Ethereal
ou Fatty
0.241 < X%
ou nR=Cp = 16.0
ou nOHs < 12.0
et nHet < 2.0
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
33.33 183 254 478
32 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
33 Ethereal
ou Sour
ou Vanilin
19.0 < nAB < 22.0
ou 1.0 < nCq
et H% < 11.0
ou MW = 130.21
et nHet < 2.0
ou Sv = 8.008
ou X% = 0.217
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et nAT < 40.0
33.22 107 195 234
34 Minty
ou Vanilin
et Fruity
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
et Ui < 2.142
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
32.75 38 84 70
35 Green
ou Orange
ou Pear
22.0 < nAT < 41.0
ou 8.0 < N% < 10.0
ou 0.94 < Ui < 1.377
et 0.063 < X% < 0.273
et 9.0 < nOHs < 26.0
ou nO = 41.0
et 7.0 < H% < 23.0
ou 47.0 < nAB < 48.0
ou 1.0 < nR05
ou 64.0 < nR=Cp < 65.0
32.08 351 407 1038
36 Balsamic
ou Mossy
8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 12.0 < H% < 30.0
31.2 78 163 165
37 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
38 Caramelic
ou Grape
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.24 163 293 409
39 Ambre
ou Honey
ou Oily
39.0 < nO < 46.0
et 27.0 < nR=Cp < 87.0
ou nBT < 0.0
ou 2.0 < nHet < 16.0
ou nCsp2 = 2.0
et 5.0 < N%
ou 194.35 < MW < 195.24
ou X% = 0.185
ou 1.335 < Ui < 1.396
et 4.74 < Sv < 7.393
29.95 207 320 578
40 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
41 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
42 Lillac
ou Medicinal
nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 108.1 < MW < 184.68
27.65 26 57 63
43 Berry
ou Fatty
0.241 < X% < 0.31
ou 2.161 < Ui < 2.53
et 4.765 < Sv < 5.832
et 19.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.269 < TPSA(Tot) < 3.622
ou 112.19 < MW < 114.21
et nHet < 2.0
et 3.0 < N%
et nArNHR < 3.0
26.56 89 157 267
44 Mushroom
ou Orris
ou Winey
11.0 < H% < 19.0
et 0.241 < X%
et 2.0 < nR03 < 6.0
ou 4.898 < Sv < 4.908
ou 75.0 < nR=Cp < 77.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
25.8 72 147 204
45 Animal
ou Camphor
ou Hay
134.24 < MW < 136.16
ou X% < 0.027
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
ou 1.953 < Ui < 1.959
25.67 57 139 140
46 Animal
ou Hyacinth
ou Medicinal
16.0 < nO < 28.0
et 6.0 < nHet < 7.0
et TPSA(Tot) < 0.935
ou 244.41 < MW < 253.32
ou Sv = 7.16
ou 3.656 < Ui < 3.669
et X% < 0.143
et nR03 = 2.0
ou nR=Cp = 48.0
et nCar = 4.0
25.51 50 123 123
47 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
ou MW = 136.26
et 11.0 < H% < 16.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
25.0 29 78 67
48 Gassy
ou Medicinal
ou Tobacco
5.639 < Sv
et X% < 0.105
et Ui < 1.709
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
ou 0.759 < TPSA(Tot) < 0.868
et 2.0 < nHet < 10.0
et 5.0 < nArOH
ou 7.0 < nAT < 9.0
25.0 58 121 169
49 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
50 Animal
ou Earthy
ou Medicinal
17.0 < nCL < 19.0
ou 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nHet < 12.0
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 0.12 < X% < 0.22
ou 132.17 < MW < 132.18
ou 3.212 < TPSA(Tot) < 3.213
23.65 66 175 170
51 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
ou 0.033 < X% < 0.034
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 96.14 < MW < 98.16
et TPSA(Tot) < 1.576
22.72 20 47 61
52 Honey 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
et 2.0 < nR03
et 2.28 < Ui < 3.394
ou TPSA(Tot) = 0.067
20.33 24 56 86
53 Honey 5.966 < Sv < 7.393
et 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 2.0 < nR03
et 2.28 < Ui < 3.394
ou TPSA(Tot) = 0.067
20.33 24 56 86
54 Apricot
ou Leafy
ou Pear
11.0 < N% < 13.0
ou 0.185 < X% < 0.209
et 5.159 < Sv < 6.104
et 1.0 < nHet < 6.0
ou 158.27 < MW < 158.36
ou 2.498 < TPSA(Tot) < 2.527
18.62 46 115 178

Qualités

Hay Apricot Balsamic Leafy Lillac Honey Apple Waxy Fruity Woody Medicinal Mushroom Fatty Flora Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Pineapple Orange Gassy Musk Ethereal Winey Ambre Tea Mossy Tobacco Animal Floral Earthy Orris Spicy Grape Green Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations