Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 11:53:53
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nOHs < 23.0
ou 20.5 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.037
et 4.94 < Sv < 8.424
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
ou nArCOOR = 30.0
53.0 643 759 1097
2 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 7.0 < H% < 24.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou X% = 0.105
ou nRCOOH = 33.0
et 0.416 < Ui < 3.551
51.64 455 594 742
3 Fruity
ou Spicy
2.0 < nR03 < 8.0
et nArOH = 5.0
ou nHet = 1.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.043 < X% < 0.073
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou nSH = 14.0
et 0.573 < Ui < 3.43
ou 51.0 < nAB < 52.0
ou nRCOOH = 9.0
49.56 511 675 867
4 Floral
ou Winey
23.0 < nAT < 62.0
et 0.08 < X% < 0.295
et 3.0 < nPyridines
ou 134.19 < MW < 150.19
et 22.0 < nCs
ou 4.798 < Sv < 4.898
et 18.0 < nAB
et 11.0 < nR=Cp < 12.0
ou 1.141 < Ui < 1.224
42.68 484 575 1043
5 Floral
ou Nut
33.0 < nAT < 50.0
ou 3.0 < nHet
et 0.045 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 4.983
et 16.0 < nCs < 58.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 16.0 < nO < 60.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
et 0.878 < Ui < 3.889
41.69 414 520 887
6 Floral
ou Nut
33.0 < nAT < 50.0
ou 3.0 < nHet
et 0.045 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 4.983
et 16.0 < nO < 60.0
et 16.0 < nCs < 58.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
et 0.878 < Ui < 3.889
41.69 414 520 887
7 Ethereal
ou Floral
N% < 10.0
et 0.04 < X% < 0.212
ou nC = 18.0
ou H% = 17.5
ou nArOH < 4.0
40.07 545 612 1293
8 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
9 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
10 Ethereal
ou Oily
168.26 < MW < 170.28
ou 10.0 < nCL < 26.0
ou 0.231 < X%
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
38.95 261 369 562
11 Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275
et 0.846 < Ui < 3.237
ou nCs < 14.0
et nHet < 6.0
et H% < 17.0
ou 6.421 < Sv < 6.71
et TPSA(Tot) < 2.889
ou 47.0 < nAB < 48.0
ou 23.0 < nOHs < 24.0
et 2.0 < nCrt < 3.0
37.67 376 485 889
12 Ethereal
ou Sour
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et nHet < 5.0
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.26 99 169 203
13 Green
ou Spicy
34.0 < nAT < 48.0
ou 0.94 < Ui < 1.616
ou 0.13 < TPSA(Tot) < 2.232
et 0.037 < X% < 0.273
et 14.0 < nCs < 41.0
et 11.0 < nR=Cp < 75.0
ou MW = 264.45
ou 5.135 < Sv < 5.254
ou 2.0 < nR05
et nC < 19.0
34.99 421 475 1149
14 Oily
ou Pear
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.58 136 255 286
15 Oily
ou Pear
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
ou 2.589 < Ui < 2.59
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.58 136 255 286
16 Ethereal
ou Fatty
0.241 < X%
ou nR=Cp = 16.0
ou nOHs < 12.0
et nHet < 2.0
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
33.33 183 254 478
17 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
18 Balsamic
ou Mossy
1.0 < nHet < 7.0
et 16.5 < H% < 30.0
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 16.0 < nRCOOH < 34.0
ou 49.0 < nCs < 50.0
33.07 84 163 175
19 Oily 6.056 < Sv < 8.424
et 0.231 < X% < 0.31
et 17.0 < nR=Cp < 27.0
ou 140.25 < MW < 143.2
ou 1.821 < Ui < 1.834
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 20.0 < nO
et 2.0 < N%
32.99 131 232 296
20 Rose
ou Woody
20.0 < nRCOOH < 33.0
et 2.593 < Ui < 3.521
ou 152.26 < MW < 168.31
et 24.0 < nAB < 55.0
ou 0.041 < X% < 0.053
et 12.0 < nR=Cp < 69.0
ou 51.0 < nAT < 62.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 20.0 < nCs < 45.0
ou 2.0 < nCL < 27.0
32.54 304 386 852
21 Fatty
ou Herbaceous
120.19 < MW < 129.23
ou 11.0 < nCL < 17.0
ou 11.0 < H% < 12.0
ou 2.918 < TPSA(Tot) < 3.439
et 1.0 < nHet < 10.0
ou 4.765 < Sv < 4.867
et 17.0 < nO < 20.0
et 0.935 < Ui < 3.572
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou nR=Cp = 7.0
32.01 380 460 1107
22 Citrus Sv < 5.26
ou nHet = 3.0
et 10.0 < nCL < 11.0
et nR03 < 1.0
et 1.849 < Ui < 2.783
ou nAT = 49.0
et 26.0 < nAB < 43.0
et 21.0 < nCs < 36.0
et 0.606 < TPSA(Tot) < 3.145
ou 72.0 < nR=Cp < 74.0
32.0 40 78 87
23 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
24 Minty
ou Vanilin
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
ou 1.695 < Ui < 1.709
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
30.28 43 97 88
25 Caramelic
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.22 159 276 409
26 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
27 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
28 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
ou nAB = 38.0
28.46 279 365 894
29 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou nAB = 38.0
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
28.46 279 365 894
30 Plum
ou Rose
15.0 < H% < 29.0
et 5.0 < N% < 14.0
et 0.125 < X% < 0.257
et 2.549 < Ui < 3.521
ou MW = 170.33
ou 5.127 < Sv < 5.13
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 22.0 < nAT
et 18.0 < nCs < 45.0
27.65 112 195 322
31 Mushroom
ou Winey
0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.258
et 11.0 < H% < 22.0
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
et 1.0 < nCsp2
et 0.948 < TPSA(Tot) < 3.133
ou 88.17 < MW < 90.14
26.12 64 130 179
32 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
33 Gassy
ou Peperry
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.244 < Ui < 2.248
et N% < 5.0
et 8.0 < nR=Cp < 27.0
22.54 23 61 64

Qualités

Mushroom Ethereal Apple Pear Pineapple Gassy Nut Caramelic Balsamic Fruity Vanilin Rose Floral Green Fatty Peperry Citrus Waxy Minty Winey Camphor Oily Woody Musk Spicy Plum Sour Mossy Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations